Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Túlreagàlom vagy jogos az...

Túlreagàlom vagy jogos az elképzelésem?

Figyelt kérdés

Parommal 4 eve vagyunk egyutt. O eddig a nagymamajaval lakott.

Mivel mar 76 eves a mamaja igy csak a folyoson voltunk nala szenteste fel orat. Vittunk neki ajandekokat jopofiztam vele stb. Persze mindezt maszkban. A 1,5meteres tavolsagot tartva.

Erre tegnap amikor dolgoztam olyanokat mondott a pasimnak,hogy ugy alltunk ott mint 2 faszent meg sem fogtuk egymas kezet. Mi ketten is tavolt alltunk egymastol nem csak tole tartottuk a tavolsagot es hogy o ugy latja nincs minden rendben koztunk. Mar nem szeretjuk egymast?!

Persze amikor en ott voltam szot se szolt errol.

Ha a kepembe mondta volna mindezt akkor azt mondom oke mondja el ugysem igaz.

Soha nem szerettunk még ennyire senkit,mint egymast.

En vagyok az elso akivel osszekoltozott eleteben.

De hogy mindezt a hatam mogott tette amikor tudja ,hogy dolgozok es ugysem hallom az zavar leginkabb igazabol.

Parom mondta,hogy azt mondta neki erre valaszul,hogy sosem szeretett még ennyire senkit. Meģ h nem kell kombinàlni.

Erre azt mondta,hogy "jó,én ennek csak örülNÉK,ha így lenne"

Szerintetek is szànalmas? Vagy csak èn reagàlom túl?

Kedves sincs hozzà menni màr a folyosora sem...

2020. dec. 29. 09:47
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Annyira kimaradt,hogy telefonon beszeltek amikor en dolgoztam.
2020. dec. 29. 09:48
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Egy idős néni beszél már sok mindent, nem értem miért húzod ezen ennyire fel magad. A párodat se értem, hogy minek kellett elmondania ezt neked és kavarnia a szart meg kelteni a feszültséget. Örüljetek neki, hogy minden rendben és szeretitek egymást.
2020. dec. 29. 10:02
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
ő egy idős asszony már, nincs más programja, hogy kombináljon. egyik füleden be, a másikon ki
2020. dec. 29. 10:04
 4/22 A kérdező kommentje:
Elsonek uzenem ,hogy azert van a tavolsag meg maszk,mert o fel es mi tiszteletben tartjuk. O elhiszi ezt az egeszet....
2020. dec. 29. 10:05
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon gáz vagy és durván túlreagálod. Tudod a egy családban odafigyelnek egymásra és lehet, a mamának úgy tűnt akkor ott, hogy van valami baj, félreértette, de ebben nincs semmi hátsó szándék. Rákérdezett, mert aggódik, minden rendben van-e. Egy ilyet nem előtted fog megkérdezni, mert úgyis azt a választ kapná, hogy persze, minden oké. Vagy szerinted a párod családja csak a te jelenlétedben kérdezhet bármit is? Nekem úgy fest, ezt a nagy szerelmet te beszéled be magadnak és rettegsz, nehogy más kiderüljön. Én is megkérdezem a lányomat, hogy jól megvannak-e a párjával, ebben nincs semmi és nem kell hozzá a másik jelenléte. Ne rettegj ennyire, ha magabiztos vagy, ezeket elengeded és semmi hátsó szándékot nem látnál benne. Egyébként meg mindenki magából indul ki, miért feltételezel egyből rosszat egy ártatlan kérdésre??
2020. dec. 29. 10:08
 6/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindegy, hogy más mit gondol?
2020. dec. 29. 10:08
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Idős már. Én csak erre ennnyit tudnék mondani.
2020. dec. 29. 10:09
 8/22 A kérdező kommentje:
De mindegy :)
2020. dec. 29. 10:10
 9/22 A kérdező kommentje:
Koszi amugy az eddigi valaszokat. Johetnek még! Kivancsi vagyok masok velemenyere is.
2020. dec. 29. 10:16
 10/22 anonim ***** válasza:
83%
Ne foglalkozz vele. A néni nyilván évtizedek óta nem tartott udvarlót, nyilván más lenne neki az amit fiatalon megszokott. Ha fél, és nem nagyon jár utcára se, azt se vehette észre hogy a legtöbben automatikusan nagyobb távolságot tartanak most, mint mondjuk egy éve. Ehhez már a kora miatt sem lehet elég rugalmas, meg hát a mindennapi tapasztalat sincs meg. Észrevett valamit, rákérdezett, ennyi. Ha meggondolod, te is az unokádnál kérdeztél volna rá, nem a barátnőjénél.
2020. dec. 29. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!