Mit tanácsolsz? Negatív emberek válaszát nem kérem..
Gyerekkent kezelnek, mert gyerekkent viselkedsz.
Pelda:
“ Engem se engednek mai napig se szórakozni sehova igaz most vírus van de az előtt is megvolt szabva hogy hány órára érjek haza”
Ha szorakozni nem vagy rokkant, akkor valoszinuleg a porszivozashoz vagy egyeb hazimunkahoz sem.
4 ora munka lenyegeben SEMMI ( ne haragudj, nem negativ vagyok, csak realisztikusan latom a dolgokat).
Emelett kiporszivozni, kicsit rendbe tenni a hazat es bevasarolni kb zero effort.
Amikor elkezdtel dolgozni, elmehettel volna egy bankba, megnyitni a sajat szamladat es a tobbi.
Ahogy feljebb is irtam, nagyon gyerek vagy meg, es ennek megfeleloen is bannak veled.
A betegsegeid pedig tenyleg nem olyan sulyosak, mint ahogyan te bebeszeled magadnak.
Rendben egy szemedre latsz csak, emelett hallokeszuleket hasznalsz, meg magas a vernyomasod (ez egyaltalan szamit? A magyar lakossag nagy szazaleka ezzel kuzd).
Nem elmismasolom, biztos nehezebb az elet igy, de az sem fair, hogy te elvarod, hogy neked SEMMIT se kelljen csinalnod 4 oras munka mellett, max a kis szobadat rendben tartani (22 evesen).
Szerintem jo, hogy a csaladod nem “rokkantkent” banik veled, hanem mint egy egeszseges emberrel.
Konnyu magunkat sajnaltatni, de muszaj a talpunkra allni es menni tovabb.
Felnott vagy es a felnottsegnek megvannak a “negativ oldalai”.
Kérdező, neked megbocsát az úr ha ilyen ocsmányságokat írsz másoknak privátban? Vagy ti szentfazekak bármit megengedhettek magatoknak az embertársaitokkal szemben, mert úgyis bűnbocsánatot kaptok?
Hánynom kell az ilyen emberektől.
Huh 21-es nagyon jól írta.
Haverozgatni, iszogatni, bulikázgatni stb van erőd, de ahhoz már rejtélyes módon nincs, hogy megfogd a porszívót vagy a mosogatószivacsot?
Minden 2 oldalú, ha nem megy a takarítás fizikailag, akkor a bulizás sem fog, mert egyik sem megterhelőbb mint a másik. Ha ellenben megy a bulizás akkor a mosás, mosogatás, porszívózás sem szabad, hogy gondot jelentsen.
Minden családban egyértelmű, hogy az csinálja a házimunkát akinek van rá ideje, albérletben ki csinálná meg szerinted?
A pénz része pedig egy külön lapra tartozik, nincs köze az előbbiekhez, ha te akarod kezelni besétálsz egy bankba és csinálhatsz egy számlát majd arra utaltatod, ehhez senkinek a beleegyezése nem kell mivel nagykorú vagy.
Egyébként meg 4 órát dolgozol csak, az a 150 ezer Ft bevétel nem olyan vészes egy hónapban.
“albérletben ki csinálná meg szerinted?”
Hát az egészet ő. Vagy megeszi a kosz. Nem tudom, hogy képzeli.
Szerintem jó eséllyel örökölted a mentális problémát is.
A takarítással nincs gond, én 12 órás meló után is megcsinálom. Gondolom nem 50 kilós cementes zsákokat emelgetsz. Egy kis porszívózásba meg ne szakadj.
Ha nem tetszik, beszélj apáddal és költözz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!