Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tanácsolsz? Negatív...

Mit tanácsolsz? Negatív emberek válaszát nem kérem..

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, anyukámék el váltak mikor 10 éves voltam... anyukám szüleihez költöztünk itt nőttem fel. Nagyon szeretem őket.... anyukám sajnos kissé mentálisan Más. De ennek ellenére dolgozni is tud mindent csak gyengébb a gondolkodása. Én sajnos úgy születtem hogy nagyfokú rövid látó vagyok, egyik szememen volt retina válás amire vak lettem 17 éves koromban, a jobb szememre 30%ot látok. Mindkét fülemben hallókèszülèk van mert a hallásom is rossz. Ez mellet van 15 éves korom óta magas vérnyomásom, speciális suliba jártam. Mikor el végeztem a sulit akkor le lettem szazalekolva D csoportos 82% rokkant vagyok. Mellete 4 órásba dolgozom!! Na az a problémám ugye ha itthon vagyok és anya nincs itthon nekem kell mindent csinálni , most szabadságon vagyok 2 hetig és anya meg papa dolgoznak mamamval vagyok itthon! Nekem kell boltba járni, főzni valót be szerezni, porszivozni az egész hazat, be gyújtani a kazanba (van vegyes és gaz, nem értem miért ezzel fűtenek azt mondjak olcsóbb pedig nem igaz a fa drágább mint a gaz) szóval elég nekem az hogy rokkant vagyok, 4oraba dolgozok ra adasul meg a pénzem se én kezelem minden nekik megy a számlára, persze abból vesznek nekem mindent de hát akkor is, elég lenne a szobamat rendbe tennem hanem meg a konyhát mindent én porszivozok takaritok ha szabadság vagy táppénzen vagyok így ki vagyok használva... albérletben meg nem tudunk elmenni anyám is gyengébb agyilag én meg rokkant vagyok. Erre képtelen lennék ! Anya se mehetett újból férjhez mindig a mama és a papa rabsagaban el! Engem se engednek mai napig se szórakozni sehova igaz most vírus van de az előtt is megvolt szabva hogy hány órára érjek haza
2020. nov. 29. 12:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%

Szóval ingyen laksz az öregeknél, akik ellátnak mindennel és cserébe elvárják, hogy napi 4(!) óra munka mellett takaríts?

Hát ez aztán az arcátlanság netovábbja, mit mondjak. Nyilván a kétszer annyit dolgozó anyukádnak vagy az idős, de szintén dolgozó nagyszüleidnek kellene csinálniuk az egészet helyetted.

És persze menj csak szórakozni, miközben a ház fut. Hát ez nem így megy. Sem az egészséges, sem a rokkant embereknél.

2020. nov. 29. 13:09
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen!

Gratula Peti!

2020. nov. 29. 13:10
 13/31 anonim ***** válasza:
95%

Jól van, sajnáltasd még magad. A porszívózás, mosogatás, mosás berámolása, teregetés, pár l víz emelése a felmosáshoz, pár kg fa rönkönkénti berámolása a kazánba nyilván életveszélyes feladat.

Sajnos nem úgy megy a testi fogyatékosság, hogy akkor arra hivatkozva élethossziglan kivonjuk magunkat a nemszeretem feladatok alól. Főleg, hogy nem te vagy az egyetlen sérült a családban, hanem anyukád is szellemi fogyatékos, a nagyszülők meg idősek, ennek ellenére dolgoznak, kiveszik a részüket a házimunkából és ezen felül téged is eltartanak.

2020. nov. 29. 13:12
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

A 10-es folytatása:

...és egy újabb "gyöngyszem" ettől a kriplitől:

"Ide irjal vissza te gyökér , ne nyilvánosan tedd ki nem mersz írni kutya"

:D:D:D:D:D

2020. nov. 29. 13:20
 15/31 anonim ***** válasza:
90%
Csak én nem értem, hogy ilyen fokú csökkentlátással hogy lehet takarítani? Nekem csak 2 dioptriás a szemüvegem, de ha nincs rajtam, mindent tisztának látok😀.
2020. nov. 29. 13:23
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, nyilván a kérdezőnek is van szemüvege, különben egy lépcsőn se tudna felmenni...
2020. nov. 29. 13:42
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező privátjaiból számomra egyértelmű hogy ő is örökölte az anyja szellemi fogyatékosságát.

Csak a nagyszüleit sajnálom, el tudom képzelni, hogy beszél velük is.

2020. nov. 29. 13:42
 18/31 A kérdező kommentje:
Ennyi negatív embert mint ezen az oldalon van. Néhányan kötekedni járnak ide! Az Úr bocsásson nektek meg!
2020. nov. 29. 13:48
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Neked bocsásson meg inkább, ha már ilyen genetikai hulladéknak teremtett...

És ezt nem a testi problémáid, hanem a viselkedésed miatt mondom!

2020. nov. 29. 13:51
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

nyá-nyá-nyá... de mi az, hogy a te pénzed 22 évesen nem te kezeled? akkor csicska vagy (nem a negativ értelemben, hanem mint "foglalkozás")

Szóval értem hogy nagyon ver az élet, de ha nem vagy gondnokság alatt, akkor ezt sürgösen szüntesd meg.

2020. nov. 29. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!