Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit gondolsz erről?

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok! Anyukám és apukám el váltak! Anyai nagy mamaeknal lakunk anyuval már nagyon régen! Itt nőttem fel! Anyai mamám 60 éves, anyai papam 62 ! Edesanyám 41 éves. A mama 60 éves és beteges nagyon lehet meg fog halni! Nagyon aggódom miatta! Én református hívő vagyok, hiszem hogy halál után együtt leszünk lélekben de az nem biztos! 60 éves remelem még bírja sokáig el sokáig mert nagyon szeretem!
2020. nov. 13. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Mi a kérdés?
2020. nov. 13. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

Minek kell mindenohová felkiáltó jel?

Idegesítő.

2020. nov. 13. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
44%

Azt hogy nem tudsz fogalmazni.

Valószínűleg az agyadat is jól àtmosták, vigyázz a nagy hívőséggel... Aki megszületik az meg is hal egy napon. Ez az élet rendje.

2020. nov. 13. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
60 évesen nem szükségszerű, hogy valaki beteges legyen. Nem tudjuk, a nagymamádnak pontosan milyen betegségei vannak, és azok milyen stádiumban vannak, de nőknél az átlagéletkor 75 év felett van. Ha annyit nem is él meg a nagymamád, de azért 60 éves korban meghalni ma már elég ritka.
2020. nov. 13. 23:34
 15/16 Angel3000 ***** válasza:
Szia! A Nagyszûleid, nem idôsek; ennek ôrûlnôd kell! Ha beteges a Nagyid akkor Probálj segiteni neki. Igen a Test meghal, de a lélek tovább él! Ne gondolkozzál már ilyenen,- korai még! Minden jót!
2020. nov. 22. 02:29
 16/16 anonim ***** válasza:
"...el váltak" Ezt pl. egybe kell írni, ha rossz a szemed, akkor ehhez plusz egy gombot kell keresgélni, a szóközt. A ! helyett is meg lehet találni a pontot, sőt az általam ismert mobilos billentyűzeteken egyszerűbb is beírni, a felkijáltójelhez általában oldalt kell váltani. Ha rossz a szemed, miért helyesírási hibák vannak a szövegben, elütések helyett? Nem valami jó kifogás, már ne is haragudj, hogy ilyet mondok a betegségedre...
2020. nov. 24. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!