Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit gondolsz erről?

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok! Anyukám és apukám el váltak! Anyai nagy mamaeknal lakunk anyuval már nagyon régen! Itt nőttem fel! Anyai mamám 60 éves, anyai papam 62 ! Edesanyám 41 éves. A mama 60 éves és beteges nagyon lehet meg fog halni! Nagyon aggódom miatta! Én református hívő vagyok, hiszem hogy halál után együtt leszünk lélekben de az nem biztos! 60 éves remelem még bírja sokáig el sokáig mert nagyon szeretem!
2020. nov. 13. 18:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Minek mindenhová a felkiáltójel?

20 éves létedre gyalázatos a helyesírásod és a fogalmazásod.

2020. nov. 13. 18:47
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Azt, hogy túl sok a !

Alapesetben a mondat végére .-t teszünk.

2020. nov. 13. 18:48
 3/16 anonim ***** válasza:
62%

Sablonos választ adok, de nem tudok mást.

Nézd a természetet: épp hullanak a levelek. Gondolj a temetőre: az ott nyugvók befejezték az itteni életüket. Megszületünk, élünk, meghalunk. Ez az élet rendje. Hívő református vagy, akkor jól tudod, hogy Jézus Krisztusnak is meg kellett halnia, hogy feltámadása után a mennybe jusson. Ezeket vésd eszedbe és így gondolj a nagymami halálára. Éljen még sokáig!

2020. nov. 13. 18:48
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Ne aggódj 20-30 évet biztos bírni fogja és te már abban a korban vagy hogy vállalhatsz munkát és, néhány év múlva eltalál az ámor nyila.
2020. nov. 13. 18:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Bocs csak elsietve válaszoltam.
2020. nov. 13. 18:51
 6/16 A kérdező kommentje:
4es! Már 2 éve dolgozom a Boschba folyamatosan!
2020. nov. 13. 18:53
 7/16 A kérdező kommentje:
1es 2es ne a helyes írásom nézd ! Én így írok telefonon ! Ne ítélj előre ! Mínusz -20as lencsem van rossz a latasom !!
2020. nov. 13. 18:54
 8/16 anonim ***** válasza:
59%
Bocs nem tudtam, HOGY DOLGOZOL, de azért segítettem egy kicsit?
2020. nov. 13. 18:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen köszi! Le vagyok százalekolva mellete 5 órát dolgozom meg halláserult is vagyok mindkét fulemben készülékek vannak! 13 évesen magas vérnyomás amire azóta is szedem a gyógyszert ! Ver alvadas! Hívő vagyok azt mondták Isten meg gyógyít na de semmi se lett ebből ezvan ezzel kell elnem
2020. nov. 13. 19:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen de sok hozzád hasonló ember van és jól el vannak ne aggódj csak imádkozz nyugodj meg és vigyázz magadra. Szedd a gyógyszereidet és vigyázz a nagymamádra és az anyukádra.Egy ilyen szorgos és aranyos fiatal jól megállja a helyét, ebben a nagy bolond világbank.
2020. nov. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!