A nagyi azt hazudja a rokonságnak, hogy nem segítünk semmit mit tegyek már?
Figyelt kérdés
Már többször kifüleltem, hogy panaszkodik ránk a rokonság előtt hogy semmit nem csinálunk. Mikor személyesen megkérdezem hogy mi a probléma, akkor meg letagadja hogy ilyet nem is mondott. Annyira feldühít, hogy szivem szerint otthagynám őt a fenébe. Segítek, ahol tudok de nem várhatja el tőlem hogy munka után 0-24 mellette legyek. 24/F2020. aug. 10. 14:49
11/11 anonim válasza:
Mert ők még ahhoz szoktak hozzá, hogy a fiatalok ugranak, amikor mondanak valamit. A nagyszüleimhez hétvégente jártam. Ott voltam egész hétvégén, megcsináltam mindent, amit csak kellett. Ablakot pucoltam, mostam, kitakarítottam, megfőztem egész hétre. Mégis azt hallgattam, hogy milyen lusta vagyok.
Persze a szememben tagadtak, ők nem mondtak ilyet. Egy idő után besokkaltam, mondtam a szüleimnek, hogy akkor menjenek ők, ha már én ilyen lusta vagyok.
Mint kiderült, elvárták volna, hogy minden nap munka után menjek el hozzájuk beszélgetni, mert unatkoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!