Változna vmi ha ezt elmondanám?
Hugom idén érettségizett de csak 2 tantárgyból-mivel 3 érettségi tárgyból is megbukott év végén. Augusztusba pótvizsga,ha sikerül októberbe mehet érettségizni a maradék háromból akkor kap bizonyítványt is.
Amikor lett volna a ballagás,a vírus miatt ugye elmaradt,mamáék rendeztek neki családi ebédet. Kapott ajándékot meg pénzt.
Elég idegesítő. Nekem 2 éve a ballagásomra egy szál virágot nem hoztak,mondták majd ha bemutatom a bizonyitványt sikerült e az érettségi akkor kapok vmit. 3-as 4es lett az érettségim,mikor mutattam nekik h nézzetek meg van lefikázták hogy ez elég gyenge... jó szót nem kaptam kb.
Tesómat meg sztárolják ezerrel,most 7végén is igy a hugom ugy hugom nagy jövő elött áll,bezzeg én mit tudok felmutatni... annyira elmondanám h neki meg sincs az érettségije,nem kell elájulni tőle.
Anyám nem szereti őket(apám szülei)azt mondja ne foglalkozzak velük. Tesom minden alkalommal könyörög h ne szoljam el magam,a bizit mindig elfelejti elhozni. De ezt hallgatni 1 családi ebéden elég idegesitő.
#6os verziója nagyon tetszik! ördögi, de hatásos.
ha tesód nem áll ki érted a nagyszüleidnél, akkor neked miért kéne tartanod a hátad? vagy ha annyira nem akarja, hogy elmondd, akkor én tuti kérnék érte valamit már csak azért is (csinálja meg a rád eső házimunkát vagy vmi hasonló hülyeség), lehet gyerekes, de b.ssza meg neked sz.r minden találkozókor, aztán, ha már elviseled, legyen valami hasznod is, de egyéb esetben tuti én is "véletlen" elszólnám magam, mint az előző válaszolók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!