Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kibeszélnek a nagyszüleim?

Kibeszélnek a nagyszüleim?

Figyelt kérdés
Itt vagyok náluk látogatóban már lassan egy hete és megbeszéltük, hogy pénteken reggel megyek haza. Erre hallom, hogy halkan beszélik, hogy minek maradok ilyen sokáig. Meg többször is fültanúja voltam, ahogy azt beszélik, hogy minek megyek ilyen egyetemre, stb. De előttem kedvesek, meg minden. Mit csináljak most? Otthon szintén nem szeretek lenni.
2020. júl. 21. 11:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem az lenne a legtisztább,hogy összecuccolnál és amikor mennél ki az ajtón kerek perec megmondanád,hogy miért mész el.

Ezzel a konfliktust is el lehet kerülni.

2020. júl. 21. 12:29
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

Hat en leszarnam, ha kedvesek tehát jól is érezhetően magam, akkor én maradnék péntekig, így jár aki megjatsza magát:D

+3 napot csak kibírnak az unokajukkal kitudja találkoztok e még:p

2020. júl. 21. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
11 menekülés számodra elkerülés.
2020. júl. 21. 12:36
 14/17 anonim ***** válasza:
16%
Mondd azt, hogy az egyetemi felvételid miatt vissza kell utaznod (nagy sajnálatodra), mert mindjárt itt van az a 23-a.
2020. júl. 21. 15:35
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem kell kamuzni.

Mind meg nekik holnap reggel, hogy hallottam amit mondtatotok, hogy minek maradok ilyen sokáig, úgyhogy nem akarlak titeket zavarni.

Persze letagadjak majd, de te csak mosolyogj, pakolja össze aztán go..

2020. júl. 21. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem kell kamuzni.

Sem drámakiralykodni.

Talán csak azon tanakodtak,hogy mi lelt, vajon miért maradsz ilyen sokáig. Osszevesztel a szuleiddel? Miért nem hallgatad őket akkor már ki rendesen. Vagy mentél oda hogy, zavarok?

Volt már hogy ilyen sokáig maradtál máskor is?

Talán csak nem tudják hova tenni. Lehet meg kell szokniuk, hogy ott egy harmadik. Az egyetemet tőled nem kérdezték? Érdekes. Kérdezd meg tőlük hogy zavarod e őket ha péntekig maradsz. Majd azt mondják hogy nem, és ezzel le van tudva.

2020. júl. 21. 21:36
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy kicsi a nyugdíjuk, neked meg jó az étvágyad, és kieszed őket a hűtőjükből.
2020. júl. 22. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!