Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek haggyam tovább...

Szerintetek haggyam tovább fajulni a dolgot?

Figyelt kérdés

A szüleimmel, húgommal és a 80 éves mamámmal élek együtt.

Márciusban, már folyt a digitális oktatás amikor a "drága mami" be jött a szobámba (miközben én tanultam) és ezt mondta : "minek tanulsz úgy sem vesznek fel az egyetemre!". Elég egy mondat és én kiborulok.

Mindenhez van valami bele szólni valója.

Apa tudna rá hatni (fia) de ő nem hisz nekem és mindig én vagyok a rossz. Ha nekem is van igazam mindig az ő pártját fogja. Ezt mama ki is használja mert mikor nincsenek itthon jönnek az újabb sertések és kezdődik az egész elölről. Most ott tartunk hogy az unokatestvéreimmel nem beszélek mert ő azt mondta, hogy megvertem vagy ilyesmi nem tudom pontosan mert nem tudtam még teljesen kibogozni.(természetesen ez nem igaz) Mindig is ők voltak a kedvencei (fiúk).

2020. jún. 23. 01:06
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Mamikának nincs véletlenül agyérelmeszesedése?

Ha arra ösztönöznek, hogy ne foglalkozz vele, mit mond, feltételezhető.

Amikor tanulsz, zárd magadra az ajtót.

Ne vedd magadra. Vannak öregek, akik az agyérelmeszesedésük mellett még gonoszak is lesznek.

Ha apád nem hisz neked, vedd fel, amit a nagymamád mond, aztán játszd le a papádnak.

De ne veszekedést vegyél fel. Te ne is szólj neki semmit. Legyél kedves vele. Azt vedd fel, amit ő mond.

2020. jún. 23. 01:18
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Én még egy szobakamerát is beszerelnék, úgy, hogy senki ne tudjon róla,

de azonnal bekapcsolnám, amikor bejön, és kezdi a gonosz kis játékát.

2020. jún. 23. 01:20
 3/9 anonim ***** válasza:
15%

Dübörög a nárcizmus a fimkliben. Az durva kérlek, én azért tartanék rendesen.

Kár hogy a szüleid nincsenek otthon ilyenkor, de ha következőre felveszed hangfelvételre hogy beszol, és megmutatod apádnak, biztos hinni fog neked.

Azért óvatosan. Ilyet elkövetni a saját unoka ellen basszus...

Lehet ott us jutott mindenféle komplexus rendesen. (Kinek nem?)

2020. jún. 23. 01:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Anya azt mondta hogy mikor kicsi voltam akkor se volt már beszámítható.

Többen javasolták már, hogy vegyek mini kamerát ill. vegyem fel a beszélgetést.

Ezzel egy probléma van, hogy semmi féleképpen nem tudom elérni azt, hogy meghallgatása /megnézze.

Köszönöm a válaszokat!

2020. jún. 23. 01:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyukád tudja, hogy bolond, akkor miért nem hisznek neked?

Fater is kettyós?

2020. jún. 23. 01:40
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

A nagyi demens kezd lenni, beszélni kell a háziorvosával, amúgy meg le kell szarni a baromságait. A szobádat meg bezárod.

Azért nyugtass meg, hogy nem nyelvtan szakon szeretnél továbbtanulni!

2020. jún. 23. 02:15
 7/9 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

A nagyi sosem volt kedves, ami az érelmeszesedéssel agresszív demenciába fordul.

Mini szobajamerával vedd fel! Ne provokáld, hogy ne lehessen rád fogni! Amikor van 3-5 ilyen eset, azt mutasd meg anyukádnak, utána faterodnak. Küldd el emailen neki vagy játszd le a DVD lejátszón!

2020. jún. 23. 02:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell itt mini szobakamerával szarakodni, bőven elég a telódon a hangfelvevőt bekapcsolni és úgy felvenni. De úgysem fognak tudni mit csinálni a szüleid, a nagyi nem beszámítható. Én a helyedben igyekezném kerülni és minél kevésbé komolyan venni, amiket beszél.
2020. jún. 23. 05:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Be kell szólni neki valami sértőt, hogy mikor akar már végre meghalni, vagy ilyesmi, akkor talán visszavesz. Te is elhinthetsz ezt-azt a mamáról. Ha játszmázni akar, akkor játszmázzunk.
2020. jún. 23. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!