Kihasználnak a gyerekeim, hogy vigyázzak az unokámra?
Ez nagyon durva, ingyen babysitter vagy, nem több.
Azért pofám nem lenne mást kirángatni az ágyból, hogy én tovább alhassak...vagy előre közölték, hogy gyerekcsősznek visznek el? Meg miért nem a gyerekek vannak nálad estig, és jönnek értük ők? Persze, kényelmesebb, ha nekik minden helyben van, és csak haza kell menni...csak éppen Neked lehet ez kész tortúra. Nálunk sose volt divat az ilyesmi, hiába a jó kapcsolat, azért az idősebb anyjával ilyet nem csinál az ember, és inkább nekem legyen fárasztóbb, kényelmetlenebb, mint neki. Nagyon önző a lányodék hozzáállása. Én a helyedben nem vennék ki akkor szabadságot, oldják meg! Jó kis szülők, értem, hogy jár nekik is a pihenés, de azért ne már a másik kárára pihenjék ki a gyerekeiket!
Adják oda neked,konkrétan a gyerekekkel te foglalkozol többet,minek szülte őket,mert hogy szarnak rájuk kb..
70F
Van egy olyan érzésem, hogy ezt te rontottad el valahol. Ha az első vagy mondjuk a második alkalommal szóltál volna, hogy neked sajnos nem fér bele a kedd esti 11-ig náluk levés, mert hatkor kelsz, és másfél óra buszozásra laksz tőlük, akkor nem kérnének meg ennyiszer erre.
Saját tapasztalataim alapján az együttnyaralás is fura, azzal a céllal, hogy majd a Mama jól vigyáz a gyerekekre helyettem, mi mindig csak ötösben mentünk a gyerekekkel. Viszont olyan volt, amíg még dolgozott anyukám, hogy megmondta, melyik 1 hetet szánja ránk a nyáron, amikor szabit vesz ki, és mehetnek hozzá a gyerekek nyaralni, én meg ahhoz igazítottam a többi programot, táborokat, saját szabimat, mert az én munkahelyem volt a rugalmasabb.
Tehát összességében 1-1 esti felvigyázás belefér, de inkább hétvégén dolgozó mama lévén, szabit vennék ki a nyáron, de akkor, amikor nekem is megfelel, és nem mennék el velük együtt nyaralni, mert az nem pihenés, hanem kommuna.
"Amikor elhívtak magukkal nyaralni, és az unokám felébredt hajnali 5 órakor, felkeltettek engem, hogy menjek ki vele sétálni, mert ők aludni szeretnének 8-9-ig."
Nos, abban a pillanatban közöltem volna, hogy a te gyereked, te kelsz fel hozzá.
A fölkelés az egy, ami nem tetszene, meg is mondanám.
De különben persze, hogy kivennék szabadságot az unokáimra vigyázni. Minden hétvégén is hozhatnák őket, annál jobb.
Ennél klasszabb kihasználás nincs a világon, mindenfélét csinálni az unokákkal.
Maradjon csak minél több idejük egymásra, hadd legyen több unokám.
Én is a mamánál töltöttem sokszor az éjszakát, és nagyon jó volt. Még a böhöm nagy diófa szekrény tetejére is fölmászhattam, és mindenféle rosszaságot csináltunk együtt.
8!
Azért az átlag embernek van ám saját élete is.
Imádom ezt a "saját élet" mantrát. Ami igazából semmi mást nem jelent, csak önzést, mások kirekesztését egy mondvacsinált ürüggyel.
"átlag ember"-ez a másik semmitmondó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!