Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintettek van rá esély,ha...

Szerintettek van rá esély,ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Mikor kisebb voltam apám elhunyt, neki az anyja leszarta az anyukám. Nem tartották a kapcsolatot, ráadásul jó messzire költöztünk. Anyukám nem is emlékszik az anyósa nevére, de én szeretném tudni legalább azt, hogy él-e még.Hol és hogyan tudnám megkeresni?
2020. máj. 21. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Apad iratain szerepel az aynyha neve.
2020. máj. 21. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért csak kérdezgesd még anyukádat! Nekem furcsa, hogy nem tudja a volt anyósa nevét. Nem lehet, hogy csak nem szeretné, hogy bármi közöd legyen az apai nagyidhoz?
2020. máj. 21. 18:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi első a tippet, megfogom kérdezni tőle,hogy megvan-e.

Kettes, még a bátyám születésekor szakadt a kapcsolat, ami lassan 30 éve volt.Így elhiszem,hogy nem emlékszik.

2020. máj. 21. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

A halotti anyakönyvi kivonata meg kell hogy legyen, azon szerepelnie kell.

Amúgy meg az ember az anyósa nevére emlekszik 100 ev utan is, anyád simán nem akarja megmondani.

2020. máj. 21. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!