Mamánk konrétan "kitagad" az örökségéből? Megteheti ezt?
Rendelkezhet így, ha akar. Sokszor a távolabbi gyerek a "kedves", mert vele nincs napi kapcsolatban.
Aki ezt undorító, haszonleső hozzáállásnak tartja, az sohasem ápolt beteg szülőt úgy, hogy a testvére külföldön élt. Nekem belátták a szüleim, hogy én sokkal többet segítek, de tudom, hogy ez nincs mindig így. Engem is bántott volna, ha én kiteszem a lelkem értük (konkrétan minden nap minimum 2 óra), és ők csak a testvéremre hagyták volna a lakást, aki a távolság miatt nem tudta őket ápolni.
“Aki ezt undorító, haszonleső hozzáállásnak tartja, az sohasem ápolt beteg szülőt úgy, hogy a testvére külföldön élt.”
Én írtam, hogy undorító, haszonleső hozzáállás. És az én történetemmel kapcsolatban ezzel az állítással nagyobbat nem is tévedhettél volna, de tegyél még nyugodtan megalapozatlan állításokat. Az ember ha nem önzetlenül segít, akkor inkább ne is segítsen. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!