Szülők, ti hogy viszonyultok a menyetek előző kapcsolatából született gyerekéhez? Tehát a fiatok nevelt gyerekéhez?
Tudtok unokaként tekinteni rá? Ha igen, mennyi idő után sikerült?
Olyen helyzetben vagyunk, a fiunknak alig egy hete volt az esküvője, a menyünknek van egy 4 éves fia az előző kapcsolatából. A gyerek szereti a fiunkat, látszolag a fiunk is őt.
20 éves a fiunk. Szoktunk ilyenekről beszélgetni. Hogy mi lenne ha...
Ha ők hárman szeretik egymást, természetesen vérszerinti unokaként tekintenénk rá.
13!
Akkor gyorsan írjatok a házastársaddal házassági vqgyonjogiszerzodest, mert különben omis örökölni fog, pedig nem verszeritni rokon, baxus.
Na jó, hagyjátok abba, itt nem a végrendelkezésről kérdeztek, hanem a friss házaspár házasságba hozott kisfiához viszonyulásról.
Nem tudom, hányszor találkoztatok a kisfiúval, de az már jó, hogy a gyerek és a fiatok is jól kijönnek egymással.
Nektek azért furcsa a helyzet (belegondoltam én is), mert egyelőre körülbelül úgy tekintenék rá, mint mondjuk a testvérem gyerekére, nem tudnék unokaként tekinteni rá EGYBŐL. Az idő majd úgy is eldönti. Ha olyan emberek vagytok, akik elfogadóak, akkor menni fog. De ne hibáztasd magad, ha még egy ideig nem megy. Valahol megértelek. De mint írtam, ha nekik jó a viszonyuk, akkor idővel te is tudsz arra a kisgyerekre úgy tekinteni, mintha a saját unokád lenne. Ha nem, akkor nem kell erőltetni, mert a látszatszeretetnél nincs rosszabb.
Örülnék, hogy szeretik egymást. És ilyen kis gyerek esetében a kötődés is könnyebben kialakul, mint pl. ha 17 éves lenne már.
Csak akkor lenne gond, ha nem jönnek ki jól egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!