A férjem holnapután fog hazajönni. Mit csináljak?
Már nem láttam a férjemet 5 hónapja de végre holnapután hazajön (katona). Kedveskedni szeretnék neki de nem tudom mit csináljak. Főzzem a kedvenc ételét, ha kipihente magát menjünk el valahová vagy mit csináljak? :) Volt olyan, hogy egy évig nem láttam és hamarabb jött mint amire számítottunk ezért nem tudtam semmit csinálni. Azt szeretném, hogy jól érezze magát. Nektek van valami jó ötletetek?
Értelmes válaszokat szeretnék :)
25/N
Hagyd aludni.
Az ágy mellé készítsd be a távirányítót,meg sört,némi kajával.
Aztán hallótávolságon belül ülj le rejtvényt fejteni.
Én csak ötleteket kértem...nem azt hogy mit szeret. Gondolom van nálam tapasztaltabb ember.
Amúgy köszi :)
Szia!
Az én párom is bejátszotta már, h elengedték hamarabb és nem szólt. Mindenki tudta, csak én nem. Ráadásul kivitetett a barátaival a világ végére éjszakai horgászatra sörszállítás címszóval.
Sztem örült annak, h együtt lehetünk, másnap volt kedvenc kaja és a többi. Aznap épp csak mindenből a lényeg...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!