Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezek után?

Mit csináljak ezek után?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok másfél éve van egy barátom. Most 2 hónapja szakítanunk kellett a szüleimnek miatt. Teljesen el tiltottak tőle. Mert nekik nem szimpatikus stb. Ma le akartam velük ülni beszélni. Hogy én akkor is őt szeretem és vele szeretnék lenni. De nem fogadják el. Azt mondták hogy válasszak. Vagy ők vagy barátom. De szerintem ez olyan ostobaság. A kettő teljesen más. Ha barátommal akarok lenni akkor ki dobnak itthonról. 5 hónap múlva leszek 18. Akkor már fix hogy költözök. De most még nem tudnák hova.. Barátomhoz meg bonyolult lenne. Ő is a szüleivel él még jelenleg. Valaki valami tanács? Hogyan tehetnék békét?! Teljessen tanácstalan vagyok. 😥

2019. júl. 14. 04:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kevés info. Írd le az okot, miért ellenzik. Mi történt, hogy másfél évig nem volt gond és most ellene vannak.
2019. júl. 14. 04:49
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező!

Kérdezd meg a Szüleidet, miért nem fogadják el. Gondolom, ha már ilyen választás elé állítottak, nem az az oka, hogy nem vagy még 18 éves. Meg kell kérdezni, hogy miért nem szimpatikus Nekik. Ha a barátod is a szüleivel él, munkát kell keresnetek és vagy albérletbe menni vagy saját házra pénzt gyűjteni.

2019. júl. 14. 06:05
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Hány éves a barátod? Van-e előélete?

Az eddigi infók alapján ez egy tini hiszti.

2019. júl. 14. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:
9%
17 éves vagy. Ha már most szakítottatok az ilyen problémák miatt, akkor ez a kapcsolat nem is lesz többet erős. Fiatal vagy még. 17 évesen még nem kell elkötelezned magad. Egyrészt ahoz hogy komoly kapcsolat legyen, ahoz 2 év kapcsolat kell, minimum egy év együttlakással. Ha nem laktok együtt, akkor kisebb az esélye, hogy megismered a rossz szokásait. Tehát az nem lesz nálatok megoldás, hogy betöltöd a 18-at és elmész otthonról és esetleg összeköltözöl a pároddal, mert biztos vagyok benne, hogy lesznek nálatok komoly problémák. Engedd el ezt a kaocsolatot, és ha ténylegesen lesz önálló felnőtt életed, akkor majd meg tudsz rendesen ismerkedni másokkal. 15 évesen lett elsőnek barátom. Második párom 17 évesen volt, akivel 2év 4hónapot voltam együtt. Rájöttem nem ő az igazi, mert halalra untam magam mellette és a szex sem volt jó már, aztán megismerkedtem 19 évesen a mostani párommal. Vele több mint 3 éve együtt vagyok és együtt is lakunk, de lassan megint úgy érzem nem ő az igazi, viszont szeretni még szeretem. Tehát láthatod elég bonyolult ez az egész szerelem. 17 évesen jöhet még akár 10 pasi is az életedbe mire megtalálod azt, akivel letudnád élni az életed. Rossz az, ha valaki miatt szakítani kell, de ha így hozza a sors, annak megvan az oka. Lehet később rájössz mi miatt nem szeretik a szülők és halás leszel nekik hogy hallgattál rájuk.
2019. júl. 14. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Mondd azt szüleidnek,hogy terhes vagy!

Utána máshogy látják az egészet!

2019. júl. 14. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen lett barátom. A szüleim ellen fordultam, hazudoztam, stb. mert egy idő után tiltakoztak ellene. 18 évesen elköltöztem. Most 30 vagyok, végre túl a váláson, piszok nehéz volt megszabadulni attól az aberrált pszichoatától. Mindenki tudta a környezetemben, milyen ember, csak én nem akartam látni...

Most meg a gyermekemet oda kell adnom ennek az állatnak 4 hétre a nyáron. Mivel gyerek is van, sosem szabadulok tőle teljesen.

Komolyan kérdezd meg, mi bajuk vele. Utána nézd te is olyan szemmel. Próbálj meg LÁTNI, vedd le kicsit a szemellenződet! Még az is lehet, hogy éppen az életedet próbálják megmenteni.

2019. júl. 14. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!