Normális, hogy még halála után is félek Apámtól?
Apád szinte javíthatatlanul sérült volt, amiről te nem tehetsz. Lehetetlen lett volna neki megfelelned. Ezeket kell tudatosítanod.
Jól érzed, árthat neked. Ha megfelelési kényszeres vagy, esetleg nem étzed magad szetetetre méltónak, az innen ered.
Az érzelmi feldolgozásban oroszlánrésze lehet a terápiának.
Csatlakozom az elsőhöz. Tudatosítanod KELL magadban, hogy NEM a te hibád. Neked sajnos ezt dobta a gép, de ezzel tanulj meg együtt élni és ne hagyd, hogy befolyásolja az életedet. Élj boldog, teljes életet, mert megérdemled. Tudom, könnyű mondani, de én is hasonló problémával küzdök. Egyszerűen meg kell magam erőszakolnom, hogy NEM én tehetek róla, ő ilyen, sosem fog szeretni, de ez nem az én hibám. Ki kell zárnom a rosszat az életemből.
Amúgy egy tanács, ami nekem bevált és amit semmilyen szakember nem javasol, nem tudom, miért. Menj el természetgyógyászhoz, azon belül is keress egy megfelelő talpmasszőrt. Komolyan mondom. Mielőtt felfeküdtem az asztalra, nem hittem el, hogy mennyi stressz van bennem. Én is csak bla-blának hittem, pedig nem az, az emberi test csodálatos és a talp az egyik, ami még tud szabadítani téged ezektől a problémáktól, persze, ha fejben te is odateszed magad. Járj 2 hetente akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!