Miért érzem úgy, hogy apukám néha csalódott mert nem fiú lettem?
Sok ismerőse van és azok is inkább autószerelők, meg a többsége autókkal foglalkozik (ő kamionsofőr). És annyi, hogy azok közül az emberek közül sokaknak fia van. Szerintem apa egy fiúnak jobban örült volna. Én nem értek az autókhoz, nem érdekelnek olyan dolgok mint azokat a fiúkat. Amúgy egyáltalán nem vagyok lányos lány...én mindig a fiúsabb dolgokat szerettem. Csak amikor valakivel beszélget és szóba jön az emberke fia szerintem azt szeretné, hogy neki is legyen egy fia. Ilyenkor tök rosszul érzem magam, hogy lány vagyok és nem értek az autókhoz :S. Ezt nem mutatja ki, nem is mondja de én "érzem" vagy nem tudom. Van egy lány tesóm (apáról) akivel nem tartjuk a kapcsolatot, kb 1-2 éve nem jár hozzánk, meg van egy másik lánytesóm aki nem vér szerinti gyereke (vele anyáról vagyunk tesók). Még régen szóba jött, hogy ő fiú gyereket szeretett volna de már nem.
13/L
Kit érdekel, hogy apád mit gondol?
tudod mit? Én lány vagyok, de én csak LÁNYT SZERETNÉK ha fiú lenne, nagyon-nagyon csalódott lennék!
Egy lány sokkal jobb, és kevesebb gond van vele, mint egy fiúval!
Anyukád biztos örül annak, hogy lány lettél!
Nekem az össze nőismerősöm, csakis lányt szerettek volna, de sajnos nekik fiú lett:((((
És nagyon csalódottak voltak.
Ez van. a pasik mindig fiút akarnak, a nők meg lányt!
Anyud biztos örül neked!
ajánlom Janikovszky Éva: Örülj, hogy lány! című könyvét..
egyébként meg nem hiszem h a nem számítana.. egy lányban is meg egy fiúban is lehet rossz vagy jó.
én édesapámnak 4 lánya van. ő is meg édesanyám is örült volna egy fiúnak. és? így is szeretnek minket.
Jajj, az ne is vállaljon gyereket, aki nagyon csalódik ha nem lány vagy fiú lesz... Istenem, milyen hülyeség.
Tudod első egy anya a szülés után nem csalódott, hanem boldog ha meglátja a babáját.
Ha csalódott, akkor meg is érdemli, fas#ság.
És az is, hogy a lányokkal kevesebb a gond.
Kérdező, szerintem kezdesz kamaszodni, és most mindent érzékenyebben élsz meg. Nekem is volt hasonló érzésem, de nagypapámmal. Rég elmúlt, csak kitaláltam.
Az apák szinte szerelmesek tudnak lenni a lányukba, főleg miután a kislány először elgügyögi: apa szeretlek...
Hogy lehet egy gyerek születéseben csalódni csupán a neme miatt?!...Ezt most vki magyarázza el!
Nem lehet, hogy nem apukád az aki fiút akart, hanem Te szeretnél fiú lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!