Ez nem lenne gyanús bárkinek? Véletlen egybeesés lenne?
Van pár csirkém, és kint vannak a kertben egész nyáron!
A Szomszéd 2 nappal ezelőtt kérdezett rá, hogy nem tartok e a nyesttől, én meg legyintettem, hogy ugyanmár, három kutya mellett?
Meg hogy itt már 2 éve így vannak szabadon, és még semmi gond nem volt.
Erre ma reggel eltünt egy és a tollcsomókat egy gyümölcsfa alatt találtam meg a kert végében.
A kutyák nem tudnak hozzájuk férni, és egyébként sem bántanák őket.
Nem tudom mit gondoljak... Véletlen egybeesés lenne?
ma 13:36
Hozzon ki pár nagytestű kuvaszt a menhelyről, főleg nőstényeket, azokat aztán tényleg nem lehet lekenyerezni!!
Pároméknál a betörőt combon harapta, hogy a rendőrök még a szomszéd telken is vérnyomokat találtak a földön, aztána jó kis magyar JOG nak köszönhetően úgy kellett elrejteni a kutyát, meg letagadni hogy megszökött, mert el akarták vinni elaltatni!!!
"amilyen heves vérmérsékletű vagyok én már akkor rájukvertem volna az ajtót"
És az ok arra hogy mindenféle bizonyíték nélkül bármit tegyél?
Nálunk a patkány (nemtudom láttatok e már,igazi hatalmas patkányt) ment neki a csirkéknek.. de elviheti nyest,róka .. Szerintem smemi köze ehhez a szomszédnak,miért engedné rá a görényt a te csirkéidre? Amúgysem igen megy vissza hozzá a görény,ha egyszer kiengedte volna..
Akkor inkább ő lopkodná a csirkéid,de ennek igy semmi értelme nem lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!