Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha mindenki azzal...

Mit tegyek ha mindenki azzal piszkál hogy nincsen pasim? 16 éves vagyok.

Figyelt kérdés

Sokaknak azért sír a szája hogy a szülei eltiltják a barátjától stb, így furcsa lehet de engem egyfolytában azzal csesztetnek itthon hogy miért nincs pasim. Nem vagyok szerelmes senkibe, de már kezd gáz lenni a helyzet lassan 17 leszek. Már arra gondoltam összejövök az első pasival aki "szembejön"

Testvéreim is csak erről tudnak beszélni, olyan nyomoréknak érzem magam, néha azt hiszem örök életemben szűz maradok. Szerintem anyám azon aggódik hogy nem vagyok-e leszbikus, de nem merem mondani neki hogy nem mert az olyan feltűnő hogy úgyse hinné el...

Hogyan állítsam le őket?

2019. júl. 2. 23:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor van ez így olyan családban, ahol sok gyerek van. A szülők tizenéves korukban már szabadulnának a gyereküktől.

Gyakran a tizenéveskori kapcsolatok nem tartanak sokáig. Nekem van egy rokonom, aki 16 éves korától 4 évig volt együtt egy fiúval. A srác végül otthagyta egy munkatársáért.

2019. júl. 3. 05:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
En ugyanigy voltam, mint te es 18 elmultam mire lett baratom. Sosem ereztem, hogy barmiböl kimaradtam volna. Viszont azzal a sraccal csak azert jöttem össze, mert mar "ciki" Volt, hogy az osztalyban mindenkinek Volt valakije, csak nekem nem. Na egy szo mint szaz, jo vege nem lett. Szoval szerintem foglalkozz azokkal a dolgokkal, amiket szeretsz es, ha eljön az ideje lesz baratod! (12 eve elek parkapcsolatban, 6 eve hazassagban)
2019. júl. 3. 07:29
 13/26 anonim ***** válasza:
27%

Este a szobádban kiábáld azt hogy igén még akarom akarom! Tömd ki a gepárdot!

Akkor biztos elhiszik hogy van valakid

2019. júl. 3. 07:55
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak simán mondogasd, hogyha mentek valamerre, hogy “de jó pasi” vagy mesélj otthon arról, hogy xy tetszik. Legalább leakadnak rólad, aztán majd jön olyan, aki tényleg tetszik, és szeretnél vele együtt lenni..

Nekem is 18 éves koromban lett először barátom, 19 voltam mikor elvesztettem, de nem bánom, hogy nem történt hamarabb, vagy ilyesmi.

Azóta is együtt vagyunk a párommal, sőt együtt is élünk.

2019. júl. 3. 08:10
 15/26 anonim ***** válasza:
46%
A megoldás egyszerű: nem kell törődni vele. :)
2019. júl. 3. 08:49
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
Mert olvasták a gyakorit, ahol heti kétszer előkerül egy 18 alatti homoszexuális.
2019. júl. 3. 09:18
 17/26 anonim ***** válasza:
97%

Szokd meg, mert egész hátralévő életedben ez lesz.

van pasid? Nincs, miért nincs pasid? Szakítottatok, jajj ne, és most már van új? Férjhez mentél már? Még nem? hogyhogy? mikor lesz az esküvő? miért olyan későn? Tavasszal?/Nyáron?/Ősszel? Télen? komolyan? Baba úton van már? Mikor lesz baba? Nem akar sikerülni biztos. Kistesó? Visszamentél már dolgozni? Mikor mész vissza? Kistesót terveztek? Nem, miért nem? és ez így,, egész életed háztalévő részében, úgyhogy még most tanuld meg leállítani a kellemetlenkedőket, különben tönkremész idegileg.

Mondd meg nekik, hogy nem fogsz alá feküdni az első pasinak, csak azért hogy ő megnyugodjon, hogy van valakid, hanem inkább vársz amíg lesz rendes, normális, és abból egyre kevesebb van, úgyhogy várja csak ki ő is, neked sem könnyű. Ha szerencséd van, ez hat.

2019. júl. 3. 09:24
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél haza 3-4 srácot egy péntek este, hogy aludhatnak-e veled... :D
2019. júl. 3. 09:39
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

(Nem troll kérdés, nem is értem ez hogy jutott eszébe valakinek, és szerintem sehol nem mondok ellent magamnak.)

2019. júl. 3. 09:52
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem az emberek miért nem értik meg,hogy nem mindenki vágyik kapcsolatra.

És ez független attól,hogy melyik nemhez vonzódik.

Pláne 16 évesen.Sok gyerek,eleve később érik,ha szülő lennék nem foglalkoznék ezzel,nemhogy ezt szóvá tegyem.

Másrészt lehet,hogy pont akar szerencsétlen,csak nem jön neki össze,akkor még jobban rossz érzés lesz neki.

Ha eljön a maga ideje,vágyik rá és összejön neki,akkor majd lesz.

Ha meg nem akar,akkor sincs gáz.

Nincs megírva sehol,hogy csak kapcsolatban lehet élni.

Eléggé lefoglalja a szabadidőt,és van,aki nem erre akarja fecsérelni az energiáit.

2019. júl. 3. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!