Van a családi/baráti/ismerősi körödben olyan aki eladóként dolgozik? Be szoktatok menni a boltba? Tud olcsóbban termékeket szerezni nektek?
Nővérem a Rossmanba dolgozik. A termékmintákat elszokta hozni, pl sampon, vagy ha mosópor mellé jár vmi ajándék.
De nem tudunk olcsóbban megvenni semmit.
régebben volt ilyen, igaz nem boltban volt eladó, hanem hoszteszmunka keretében kellett újságot eladnia, meg édességeket.
felajánlotta nekem is, hogy hoz ezt-azt, de nekem nem kellett, úgy éreztem volna magam, mintha loptam volna.
aztán úgy alakult, hogy én is végeztem ugyanazt a munkát, de hozzám nem jött senki ismerős, hogy kéne neki valami. igaz, nem is adtam volna, nem kockáztattam volna a becsületemet, a szégyent, a lebukást, a kirúgást.
persze mindennap lehetett elhozni néhány megmaradt csokit, ilyesmit, de természetesen a főnök tudtával, sőt ő mondta, hogy a maradékot nyugodtan hazavihetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!