Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a teendő ha bántják az...

Mi a teendő ha bántják az édesanyámat?

Figyelt kérdés

Az én édesanyám Ausztriában él, nem a magyar határhoz közel hanem Ausztria pont túlsó végén. Sajnos eléggé kiszolgáltatott hiszen a két éves kis hugommal van itthon. Emiatt nem tud elmenni dolgozni. A nyelvet nem igen beszéli emiatt minden téren túlságosan kiszolgáltatott. Én nem rég kijöttem hozzájuk hogy itt helyezkedjek el és keressek munkát magamnak. Tudtam hogy feszültség van közte és az élettársa között, de a mai napon megtapasztaltam hogy itt nem csak holmi szóban forgó vitákról van szó. Sajnálatos módon de sikerült megtapasztalnom hogy családon belüli erőszak történik, változó időközönként de meg ismétlődően. Kétségbe vagyok esve és nem tudom mit kellene tennem. Persze első gondolatom a rendőrség volt. Egy a baj ezzel hogy a következmények edesanyamra csapnanak vissza, mert az élettársának vannak olyan kapcsolatai hogy egyrészt képes egy korrupt rendőrt találni másrészt sajnos vannak olyan kapcsolatai hogy anya elkerül a világ végére láb alól. Nem tudom mit tegyek.... bárkinek akinek tanácsa lenne azt nagyon hálásan meg tudnám

Köszönni

2019. jún. 30. 15:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2019. júl. 2. 21:54
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha lesz időd, leírod mi változott azóta hogy a kérdést kiírtad? Milyen irányban változott meg az életetek, hogyan döntöttetek végül?
2021. febr. 16. 01:21
 23/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok, elnézést a késői válaszért. Édesanyám sikeresen elköltözött a hugommal. Minden rendben van. Jelenleg az egyedülléttel küzd, mert nekem haza kellett költöznöm Magyarországra. De még az egyedülléttel is sokkal jobb neki mint korábban.
2022. febr. 2. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!