Miért vágyik sok magyar nő külföldi férfire ahelyett, hogy a magyart értékelné?
Na most rengetegen le fognak pontozni de leírom:
1. 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány jól kinéző magyar pasit láttam eddigi életemben. Nem így külföldön. Pl.: itt egy nő örül neki ha a pasi megüti a 6-ost a 10-es skálán, mert annál jobb kevés van, vagy már foglalt, vagy meleg:D ellenben külföldön (pl. Olaszo., Franciao., Németo., Finno., <ezekben az országokban voltam, tehát tudom miről beszélek) itt a pasik a 6-tól kezdődnek! Szép/helyes, markáns, férfias az arcuk, szép a testük (nem pont a modell testre gondolok ezalatt, hanem ápoltság, látszik, hogy sportol, stb)
2. és ez a legfontosabb! 10 külföldi pasiból 8 tisztelettel beszél veled, lovagias: kinyitja az ajtót előtted, rádsegíti a kabátot, ha udvarol, azt is nagyon kifinomultan teszi. Egyenrangú félként kezel, nem úgy beszél veled, mint egy 2 lábon járó lukkal. Nem így a magyarok: 10 magyar pasiból 8 csak egy megdöngethető r*bancnak néz, akkor is ha tetőtől talpig fed a ruha, és nem is viselkedsz ribancosan. Az udvarlási szokásaik katasztrófálisak, udvariatlanok, szinte semmibe néznek, azt hiszik, hogy 1-2 poén vagy mondjuk szál virág után az ágyba vihetnek. Ajtónyitásról, kabársegítésről, mégcsak ne is álmodjunk. Ha egy szűk utcán nem fértek el 10-ből 9 alkalommal a nő áll félre, mert a pasi megy mint a gőzös, le se sz@rja, hogy te is el szeretnél menni még akkor se ha 6 dögnehéz szatyor lóg éppen rajtad. Ha az utcán hozzádszólnak kimerül a következő fogalmakkal: helló cica, mucikám, bébi, és olyan elmés bókokkal mint: hé bébi szép a szájfényed, illetve a gyere ide cicám....
No comment...azért reménykedek hogy kifogom majd a kivételt, az igazi nagy Ő-t,aki magyar és igenisis egy kifinomult úriember.
(mielőtt jönne a ler*bancozás, amin meg sem fogok lepődni, 1 barátom sem volt még, mert várok a nagy ő-re.)
19/L
19:21-es vagyok:
nem muszáj magyarnak lennie, csak tudjunk kommunikálni:) bocs elírtam, fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!