Szerintetek fura, ha egy apa a lánygyerekeit és a pàrjàt is "kicsim"-nek hìvja?
Figyelt kérdés
A lánygyerekek màr rég felnőttek, az apuka pàrja pedig nem a lányok anyja.
Persze mindenkinek van külön beceneve,de sokszor mindenkit csak kicsimnek szólít, és ha együtt vannak, előfordul hogy hirtelen nem is tudják hogy kinek szól.
2019. jún. 16. 07:46
1/9 anonim válasza:
Csak annak fura, aki a kaján is csomót keres, és lételeme a másik életében vájkálás, összeesküvéselméletek gyártásával.
4/9 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a Manó megnevezéssel van, és nyilván előfordult már, hogy mindenki felkapta a nevét. Na és?
5/9 anonim válasza:
Nálunk anyám baba volt, én babám. A mai napig így szólít. Egyszer kinyírom miatta. 30F
6/9 anonim válasza:
Honnan tudod a 4 fal között mi zajlik?
7/9 anonim válasza:
Nekem nem fura. A cicámat is hívom kicsimnek, mégsem vagyok belé szerelmes.
8/9 anonim válasza:
Nálunk mindenki nyuszi vagy husi. Fiú gyerek, lány gyerek, kutya, macska, tök mindegy :D
Nekünk nem fura.
9/9 anonim válasza:
Nekem az fura, hogy valaki azon pörög, mások hogy szólítják egymást családon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!