Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az a korkülönbség ami...

Mennyi az a korkülönbség ami még belefér? Akár úgy hogy te vagy az idősebb, akár úgy, hogy te vagy a fiatalabb? Kort és nemet is.

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 18:44
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
65%
Korkülönbség nem számit, csak a boldogság, az egyetértés, és az egymás megbecsülése.
2010. júl. 12. 20:18
 42/47 anonim ***** válasza:
Fiatalabbal így 16 éves fejjel nem kezdenék plusszba is max 20 évessel.De ha már idősebb az egyik fél és úgy van minuszba pár év az úgy nem gond.
2010. júl. 12. 20:28
 43/47 anonim ***** válasza:
Én is ezt magyaráztam:)
2010. júl. 12. 20:54
 44/47 anonim ***** válasza:

Igazából én az érzelmeket nézem, és nem a kort. Mindig, mindenféle kapcsolatban. A barátiban is, meg a szerelmiben is.

Nyilván nem jönnék össze egy 10 évessel, vagy egy 70 évessel sem, még akkor sem, ha nagyon mély érzéseink lennének egymás iránt. AZ egy egészen más szintű kapcsolat.

Tényleges párkapcsolatban is nagyon változó, mert nem mindegy, hogy 16 évesen van az a 10 év minusz, vagy 40 évesen.

De szerintem(Jelzem, lány vagyok)

15-18: minusz 2, plusz 5

18-25: -2, +7

25-30: -5, +10

35+: -10, +15

2010. júl. 13. 00:42
 45/47 anonim ***** válasza:

hát ez jó kérdés.. én inkább az idősebbeket részesítem előnyben :) bár a kor nem minden.. lehet h egy pár évvel fiatalabb srác több érzelmet tud sugározni feléd mint egy idősebb aki mondjuk gyerekesebb szval ez emberfüggő..

nekem bejönnek az idősebb pasik. 16/L vagyok. még egy 30-35 évestől sem lennék rosszul, ha jólápolt, normális kinézetű, és értelmes a pasas :) (csak sajnos az ilyenek nagyrésze nem kezd ki kiskorúakkal xP ) csak viccelek.. :)

a lényeg h szeressétek egymást a többi nem számít :)

béke ^^v

2010. júl. 13. 06:14
 46/47 anonim ***** válasza:

Ha szerelem van, azért tök mindegy a korkülönbség, ha meg laza a kapcsolat, akkor meg azért.

Én 24 vagyok, párom 23 évvel idősebb nálam, 7 éve vagyunk együtt. Nehéz sok dolog miatt, pénz sincs, de szerelem van. Nem tehetünk róla, hogy az életem párja egy 23 évvel idősebb testben van benne. Nem klappolhat minden, elég, ha a fontos dolgok rendben vannak, éppen ezért nem kellene egy korombeli, akit viszont nem szeretek és nem érzek a "nagy Ő"-nek.

Amúgy tényleg van olyan, aki a korkülönbség miatt képes eltolni magától a szerelmét, pedig érzi, hogy ő az, akit keres ebben az életben?

2010. júl. 13. 08:14
 47/47 anonim ***** válasza:

Hallottam olyat, hogy a 8 év az ideális, úgy, hogy a férfi az idősebb.

Én idősebb vagyok a páromnál 5 évvel. Ő 27 én meg 32/L.

Szerintem az már nem jó, ha valaki az anyja vagy apja lehetne korban a másiknak. De sok olyat látok, hogy boldogok, szóval nekem teljesen mindegy, meg is értem azokat a párokat, akik nem foglalkoznak vele. Nekem sok lenne, de ez csak az én véleményem.

2010. júl. 13. 08:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!