Mennyi az a korkülönbség ami még belefér? Akár úgy hogy te vagy az idősebb, akár úgy, hogy te vagy a fiatalabb? Kort és nemet is.
25 vagyok a férjem 30 éves, nekem ez ideális, fiatalabbal semmiképp nem kezdenék, mondjuk fiatalos 40-essel nem lenne gond, de mivel már elkeltem ez nem téma. :)
Apa 46 a felesége 35 éves, és náluk 3,5 éves az öcsém. 10 éve együtt vannak.
Anya 45 éves, az élettársa 31. 5 éve együtt élnek, az élettársa nem szeretne gyereket, így jól megvannak. Anya csak annyit mondott neki, hogy a gyereken kívül mindent vállal azért, hogy együtt legyenek. Erre a párja közölte, hogy ő úgysem akart sose :) Boldog, úgyhogy jó ez így.
Én 20 vagyok, és fiatalabb barátot nem tudok elképzelni magamnak (pszichológia miatt, nehéz magyarázni). 6 év van a mostani barátommal közöttünk (4 éve vagyunk együtt), ennél többet nem szeretnék amíg fiatalabb vagyok, így is (az én korom miatt főleg) vannak kisebb szakadékok. Ő dolgozik, én még suli, blabla.
20/L
Én 21 vagyok (F), párom 26 (L), 5 éve vagyunk együtt.
Mellesleg észrevettem, hogy a nők többsége az idősebb férfiakat szereti, kivéve, ha a férfi 20+ milliós kocsiban ül, akkor valahogy kevésbé fontos a kora...
Kedves utolsó, megint a hülye előítélet. A normális nők nem fognak olyan férfival összejönni, aki semmiben se felel meg nekik, csak mert gazdag. Én ilyen vagyok és még millió nő is ilyen. Szomorú leszel, ha így folytatod ezt a gondolkodást, mert olyan negatív irányba hajlasz majd el, hogy messzire el fognak kerülni!
Mi nők ennyi erővel panaszkodhatnánk, hogy mindig megcsaljátok a másikat...
23:14 vagyok.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy bármilyen szórakozóhelyen szinte bárkit fel tudnék szedni, ha kocsival megyek és ez tény.
Első, te járnál egy 11 éves fiúval?
Nálam mínuszba 2-3 év, pluszba 15 év, ami szóba jöhet(ett volna :)). Férjem 2,5-tel idősebb.
26/L
Első vagyok! Dehogyis! Jézusom! De mondjuk apu 51 barátnője 59. Naés?
Én 26 leszek barátom 21 és fél imádjuk egymást lassan 2 és fél éve.
Senki nem mondaná meg h 26 vok.
mÉg képet is linkeltem
Én arra írtam, hogy egy mondjuk 25 évesnél minusz 5 év semmi.
a 10 et meg arra , hogy 40 fölött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!