Megcsináljam? Szüleim elutaznak 3 napra, és é mivel otthon maradok, házi bulit akarok csinálni. De ezt elmondtam nekik és azt mondták megne csináljam! De úgysem lesznek itthon?
a helyedbe tuti megcsinálnám :D egyszer élünk
tegyél utána rendet és ha ki is derül akkor se fognak nagyon lecseszni,főleg ha látják h rend van minden a helyén van
Hát ha megcsinálod:
- Vannak "jóakaró" szomszédai mindenkinek, akik mindent tudnak!
- Lehet, hogy valami olyan kár lesz a lakásban, aminek a rendbehozása drága.
- Az tuti, hogy eszméletlen kupit hagynak, de takarítani nem segítenek
- Ha a szüleid utólag, mástól tudják meg, rettentő dühösek lesznek--joggal!
Ha nem csinálod meg:
- Nem derül ki, hogy buliztatok-->nincs következmény
- Biztos nem veri szét a lakást senki
- És nem kell attól félned, hogy rosszul takarítottál fel, és szüleid megtalálják a buli nyomait.
Én valami köztes megoldásra gondoltam:
Vegyetek ki néhány DVD-t, tankoljatok fel chipset, popcornt, ücsiket, és hívd át a legjobb barátnőidet - pasijukkal együtt vagy azok nélkül - és nézzetek filmet.
Szerintem ez a szüleid sem elleneznék, de azért beszélj velük, és tartsd be az esetleges ígéreteidet (nem fog halomban állni a mosatlan és a szennyes ruha, nem lesz kosz a házban...stb.)!!!!
20/L
vörösbort nehéz lemosni a falról. (és ez még a legszolidabb buliba is előfordulhat, hogy felborul egy pohár.)
vagy a zsebpénzed fedezné a festést is? (főleg, ha valami jó kis házilag összekevert szín, amiből már nincs is több)
én is így csináltam házibulit, többször is, és sose derült ki, lettek károk, de mondtam, h fenn volt pár barátnőm, véletlen volt. de nekik mindent be lehetett mesélni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!