Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsináljam? Szüleim elutazna...

Megcsináljam? Szüleim elutaznak 3 napra, és é mivel otthon maradok, házi bulit akarok csinálni. De ezt elmondtam nekik és azt mondták megne csináljam! De úgysem lesznek itthon?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat 17L
2010. júl. 8. 18:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Legfeljebb hívd meg 1-2 barátodat beszélgetni, ilyesmi (annyi embert,amennyit még kézben tudsz tartani, meg akikben megbízol), de kimondott házibulit talán ne rendezz...
2010. júl. 8. 19:08
 12/16 anonim válasza:
11%

a helyedbe tuti megcsinálnám :D egyszer élünk

tegyél utána rendet és ha ki is derül akkor se fognak nagyon lecseszni,főleg ha látják h rend van minden a helyén van

2010. júl. 8. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Hát ha megcsinálod:

- Vannak "jóakaró" szomszédai mindenkinek, akik mindent tudnak!

- Lehet, hogy valami olyan kár lesz a lakásban, aminek a rendbehozása drága.

- Az tuti, hogy eszméletlen kupit hagynak, de takarítani nem segítenek

- Ha a szüleid utólag, mástól tudják meg, rettentő dühösek lesznek--joggal!

Ha nem csinálod meg:

- Nem derül ki, hogy buliztatok-->nincs következmény

- Biztos nem veri szét a lakást senki

- És nem kell attól félned, hogy rosszul takarítottál fel, és szüleid megtalálják a buli nyomait.

Én valami köztes megoldásra gondoltam:

Vegyetek ki néhány DVD-t, tankoljatok fel chipset, popcornt, ücsiket, és hívd át a legjobb barátnőidet - pasijukkal együtt vagy azok nélkül - és nézzetek filmet.

Szerintem ez a szüleid sem elleneznék, de azért beszélj velük, és tartsd be az esetleges ígéreteidet (nem fog halomban állni a mosatlan és a szennyes ruha, nem lesz kosz a házban...stb.)!!!!

20/L

2010. júl. 8. 19:18
 14/16 anonim válasza:
19%
BULIZZ!
2010. júl. 8. 19:49
 15/16 czibles ***** válasza:

vörösbort nehéz lemosni a falról. (és ez még a legszolidabb buliba is előfordulhat, hogy felborul egy pohár.)

vagy a zsebpénzed fedezné a festést is? (főleg, ha valami jó kis házilag összekevert szín, amiből már nincs is több)

2010. júl. 8. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:
33%

én is így csináltam házibulit, többször is, és sose derült ki, lettek károk, de mondtam, h fenn volt pár barátnőm, véletlen volt. de nekik mindent be lehetett mesélni.

23/L

2010. júl. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!