Keresztszüleim örökre azok lesznek?
Nem tartjuk a kapcsolatot és sosem kerestek engem a keresztszüleim.Magyarul leszarnak.Ez amúgy valahol le van dokumentalva hogy ők a keresztszüleim?Ezt nem lehet valahogy megváltoztatni hogy ne legyenek többé azok?
Utálom őket sosem kerestek...Semmi közöm nincs is hozzájuk.
Az én keresztfiam most 15 hónapos. Nem látogatom, mert az anyukája egy idióta. Nem adta egyszer sem ide a babát, nem beszélhettem hozzá, mert az ő gyermeke "különleges gyermek", és senki sem mehetett a közelébe mikor megszületett, és utána sem hónapokig. Az anyai nagymamán kívül, mert csak ő elég antibakteriális ehhez a "nem átlagos gyermekhez". Ha mégis elmentem tesómékhoz, úgy csinált, mintha ott sem lennék, felvette a gyereket és bementek a szobába. Most meg panaszkodnak, hogy senki sem kíváncsi szegény gyermekére.
Valószínűleg én sem fogom megismerni őt, pedig hidd el, hogy nagyon tudnám szeretni azt a gyereket, de nincs jogom ellent mondani az hülye anyukának. Így elkerülöm a vitát, és megszakítottam velük a kapcsolatot.
Szóval, ne ítéld el őket ismeretlenül.
Mit számít? Már az is ciki, ha van ilyen.
Am meg nem örökké, csak életeitek végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!