Másnál is ez megy? Amióta vb van nem lehet hozzá szólni apámhoz, bátyámhoz. Apa haza jön a munkából elkezdi csinálni a kukoricát meg chipset belerakja a tányérba és megy is nézni a meccset. Olyan lett most mint 1 robot.
Figyelt kérdés
Nem zavar csak kicsit vicces.. ert ott ordíbálnak a szobába nem lenne baj ha 2-en lennének, de 10-en átjönnek sör a kezükben és ordíbálnak.. És ez már több mint 2 hete tart..2010. júl. 8. 15:55
21/24 anonim válasza:
Tegnap este vettem észre, hogy vb van. :o
Szóval mellettünk csendben elhaladt.
22/24 anonim válasza:
Kukorica meg csipsz :S Fotelszurkolók. Mért nem lehet összebeszélni a haverokkal és menni kocsmába. Ezerszer jobb ott nézni mint otthon. Panelba lakok 4.-en, egy gólnál kieresztettem a hangom. A földszinten hallották. Nem tudom élvezni annyira, ha otthon nézem. Amúgy 2 év mulva EB! Kocsma+sör+foci love it.
23/24 anonim válasza:
Apám elolvassa az újságban, párom hála nem érdekli, így azt a kevés időnket is együtt tölthetjük.
24/24 anonim válasza:
Barátom ugyanez. Minden este kocsma+millió haver. Nem baj már csak vasárnapig kell kibírnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!