Mit tegyek ha az apukám több mint 17 éve nem szolt hozzám egy szót sem? Életemben nem beszéltem még vele, pedig én nagyon szeretnék!?
Az a helyzet hogy új családja lett, és a mostani felesége nem nézné jó szemmel ha fel venne velem a kapcsolatot..azzal fenyegeti hogy elvall, viszi a közös gyerekeiket is..
Mit tegyek? Hogy beszéljek vele? Soha nincs egyedül, egy településen belül élünk 17 éve...de semmi..

Túl sokat ne várj egy ilyen találkozástól. Aki akarja látni a gyerekét azt semmi nem tarja vissza, aki meg letojja, lakhat a szomszédban akkor sem fog foglalkozni vele.
Anyukám 12 éves kora után 30 év kihagyással találkozott újra az apjával. Eltöltöttünk nála 2 roppant kínos órát (nyilván azt se tudta, hogy férjhez ment és gyerekei vannak), majd legközelebb akkor hallottunk felőle mikor meghalt. Na, ennyi értelme volt a "nagy összeborulásnak".

A gyerekemmel nem tartja a kapcsolatot az apja.
Hogy mit mond:
“Jajj én ilyen állapotban nem akarok apa lenni, csak ártanék neki, nem
tudna rám felnézni, nem tudnék rendes apa lenni, majd szerzel neki jobbat..”
Hatalmas kamu, de tagadja, iszik, nőzik, piál, karriert épít, az álmait valósítja meg, tervezgeti az újakat.
Aki nem tartja a kapcsolatot a gyerekével, az egy féreg, nem érdemes megismerni, max azért, hogy a kételyed elmúljon.
Jó, ha biztosan tudjuk, hogy a másik egy szemét, minthogy éveken át reménykedjünk benne, hogy talán mégsem az,

"Sajnálom, de apád már 17 évvel ezelőtt elutasított. Ha akarta volna, tartotta volna veled a kapcsolatot" Így igaz. Gyávaságból az új asszony miatt vagy kényelemből, esetleg szimpla bunkóságból, de lemondott rólad.
"Lehet, hogy eljön majd az idő amikor ő fog keresni téged.Betegsége, öregsége okán.Na majd akkor küld el a francba!" 2 hónapja volt itt egy ilyen kérdés. A kérdező örökbfogadó szülei meghaltak, neki gyereke született, és felbukkantak a vér szerinti szülei, hogy találkozzanak. Na mi volt a téma, na mi? Hát persze, hogy kevés a nyugdíjuk. Elhajtotta őket.
Ha mégis felkeresed édesapádat, előtte erősítsd meg magadat minden eshetőségre!

Hát írj végrendeletet ha még nincs gyereked, és zárd ki apádat és annak további leszármazóit az örökségből.... Mert ha holnap véletlen elüt egy autó és belehalsz, akkor a vagyonod 50%-apádat vagy annak leszármazóit illeti törvény szerint,.... Szóval hiába téged csak az anyád nevelt...
Úgyhogy ha nem akarod, hogy apád vagy a mostohatestvérkéid valaha is véletlen jól járjanak általad, akkor írj végrendeletet és zárd ki apád vonalát az örökségedből!
Amúgy meg tojd le!
De ha mégis beszélnél vele, hát az ne tartson vissza, hogy az új nője mivel fenyegeti.... Te a gyereke vagy, ha z a cafka akkor apádat bevállalta úgy, hogy már van gyereke, akkor vessen magára....

Engem se nagyon lehetett eltávolítani a gyerekeimtől, bár ez nagyon sokba került néha.
Két hónap után még ki is rúgtam egy szép-kisasszonyt, mert nem tudta/akarta megtanulni a fiam nevét

Ez a hajó már végleg elment. Apádat ne keresd soha többé, mert egy akaratgyenge, és szar alak. Én még a temetésére sem mennék el, az sem érdekelne hová temetik. Majd valahol csak elrohad egyszer, mint a tök a mezőn.
Valószínű, hogy a pszichiátriai betegségeimből, és a fizikai erőfölényemből kifolyólag azért mindkettőt jól megverném egyszer.
Apád neked már egy vadidegen ember szociológiai értelemben.

Ja, és apádat tagadjátok ki, mert egy esetleges örökségnek van köteles része. Hogy ez jogilag hogy van, nem tudom pontosan, nézzetek utána. Apád nem örökséget érdemel, hanem golyót a fejébe.
Az ilyen szar alakok miatt tart ott a világ, ahol tart...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!