Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha az apukám több...

Mit tegyek ha az apukám több mint 17 éve nem szolt hozzám egy szót sem? Életemben nem beszéltem még vele, pedig én nagyon szeretnék!?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy új családja lett, és a mostani felesége nem nézné jó szemmel ha fel venne velem a kapcsolatot..azzal fenyegeti hogy elvall, viszi a közös gyerekeiket is..

Mit tegyek? Hogy beszéljek vele? Soha nincs egyedül, egy településen belül élünk 17 éve...de semmi..

2019. jún. 9. 00:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
43%
Allj ele es a draga csaladja ele e smondj el mindent szepen oszinten ha tetszik ha nem.Ha o lemondott rolad sz art rad ennyi ideig nem erdemli meg a azenvedest? Nyomorult.En tonkre tennem az eletet.Igaz hogy te nem en vagy ezert nem is javaslom.De tonkretennem egeszen
2019. jún. 9. 00:05
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Jaj, már megint az új asszony a bűnös.. Sajnálom hogy ilyen apád van, de nézz szembe vele: csak azt lehet eltiltani a gyerekétől, aki amúgy sem akar vele foglalkozni. Szóval itt a faterod a hunyó.
2019. jún. 9. 00:14
 3/19 anonim ***** válasza:
74%

Én a helyedben nem szeretnék beszélni vele, ha képes egy cafka zsarolása miatt lemondani a gyerekéről. Sőt, ha nálunk így lett volna (nekem is lelépett apám), még jól képen is törölném a drága barátnőjét, akár nő, akár nem, akár állat vagyok emiatt, akár nem.

Na de gondolom ezen már túl vagy, és nem ment. Meg persze nem rólam és a temperamentumomról kell példát venni. Két hely van, ahol biztosan egyedül szokott lenni. Az egyik, ahová a király is gyalog jár, a másik pedig a munkahelye. Előbbi rizikós, de egymásnak irkálni még így is lehet. Csak kimenetel előtt törölje az előzményeket, és szóljon, hogy nehogy írni próbálj. Utóbbi kevésbé rizikós, ott még személyesen is találkozhatsz vele szünetben, de ha valamelyik munkatársa beárulja, akkor baj van.

2019. jún. 9. 00:19
 4/19 A kérdező kommentje:
Igazából az elutasítást is félek.. Nem akarom hogy aztán nevetség tárgya legyek
2019. jún. 9. 00:19
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Sajnálom, de apád már 17 évvel ezelőtt elutasított. Ha akarta volna, tartotta volna veled a kapcsolatot :(
2019. jún. 9. 02:29
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Függetlenül attól hogy ez valós -e vagy sem, az ilyen kapcsolatfelvételtől mit várnak el? Összeborulást? Könnyes vallomást, hogy miért ment el anno és miért nem tartotta a kapcsolatot? Kegyes hazugságot, kegyetlenül őszinte igazságot? További tőrdöféseket? A reményt, hogy a találkozás után majd begyógyul az apa hiánya miatti évtizedes lelki seb? Szerintem a távolmaradás beszédes, a döntést meghozta. Nem akarja a kapcsolatot.
2019. jún. 9. 05:45
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
"Igazából az elutasítást is félek." Tényleg nem kötözködni akartam amikor az első válaszomat írtam, hanem erre gondoltam. Apád simán gerinctelen, aki a feleségére mutogatva hanyagolt el téged. Számolj rá hogy csak kényelemből tette ezt, nem is akart téged. Felejtsd el azt a gerinctelen patkányt ha tudod. A saját életed lesz könnyebb. Hiszen nem a te hibád a szituáció-ő ba.szta el, és csak ő veszített. Te semmit sem buktál egy ilyen "apa" hiányával, még akkor sem ha most úgy érzed. Mesélhetnék, a faterom pont ilyen volt piás kiadásban.
2019. jún. 9. 06:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kétszer annyi idős vagyok, mint Te, Kedves Kérdező és hasonló helyzetben vagyok. De soha nem keresném meg. Az ilyen nem apa, csupán spermadonor. Ha sosem beszéltél vele, mégis honnan tudod, hogy az új felesége a hibás? Ezt szerintem csak Te találtad ki, hogy elviselhetőbb legyen számodra az apaminta hiánya - mert nem hiszem, hogy egy ilyen egyénnek a személye hiányzik.
2019. jún. 9. 06:37
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de itt nem te vagy a nevetseg targya, hanem a joapad sajnos. Ha elutasit akkor lesz igazan az... Ha szeretned, akkor probald meg, az o bizonyitvanya lesz ha ugy viselkedik ahogy az nem egy apahoz melto! Egy probat megerne hogy meg is ertsd ha ugy viselkedik hogy neked ra idot nem kell tobbet pazarolni. Es ha ez igy lesz, probald feldolgozni hogy neked is jobb ha megmented magad egy ilyen embertol. Sok sikert azert, fel a fejjel.
2019. jún. 9. 08:57
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Gyenge akaratú ember az apád és ezt használja ki az a szemét másik nő.
2019. jún. 9. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!