Mit tegyek ha az apukám több mint 17 éve nem szolt hozzám egy szót sem? Életemben nem beszéltem még vele, pedig én nagyon szeretnék!?
Az a helyzet hogy új családja lett, és a mostani felesége nem nézné jó szemmel ha fel venne velem a kapcsolatot..azzal fenyegeti hogy elvall, viszi a közös gyerekeiket is..
Mit tegyek? Hogy beszéljek vele? Soha nincs egyedül, egy településen belül élünk 17 éve...de semmi..

Én a helyedben nem szeretnék beszélni vele, ha képes egy cafka zsarolása miatt lemondani a gyerekéről. Sőt, ha nálunk így lett volna (nekem is lelépett apám), még jól képen is törölném a drága barátnőjét, akár nő, akár nem, akár állat vagyok emiatt, akár nem.
Na de gondolom ezen már túl vagy, és nem ment. Meg persze nem rólam és a temperamentumomról kell példát venni. Két hely van, ahol biztosan egyedül szokott lenni. Az egyik, ahová a király is gyalog jár, a másik pedig a munkahelye. Előbbi rizikós, de egymásnak irkálni még így is lehet. Csak kimenetel előtt törölje az előzményeket, és szóljon, hogy nehogy írni próbálj. Utóbbi kevésbé rizikós, ott még személyesen is találkozhatsz vele szünetben, de ha valamelyik munkatársa beárulja, akkor baj van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!