Mi volt a legdrágább ajándék, amit valaha is vettél? Kinek vetted? Mennyibe került?
Őszintén? Fogalmam sincs. Általában saját magam készítek ajándékot. Főleg a hozzávalókban, kellékekben van nagyobb összeg. Most vettem egy ponzséselyem sálat barátnőmnek, ami kb. 2600 Ft, de azért ennyi, mert a kontúr előre van nyomva arany színnel. Olyan lesz majd kifestve, mint egy Gustav Klimt kép. Szép élénk színekkel fogom kifesteni. Igaz, hogy b.nőm csak ősszel lesz 20 éves, de ez lesz a szülinapi ajándéka.
20/L
17:16-nak. Én is felpontozatalak!! Remélem igazat írtál,és ha igen,akkor tiszta szívemből örülni tudok,h megtehetted!
Mi mind a ketten diákok vagyunk,nem futja túl drága ajándékokra... De az érettségimre arany medált kaptam,amibe bele van írva,h "szeretlek"! :) És tudjátok,amúgysem az ajándék értéke a fontos... :)
OFF: De akkor is minek lepontozni? Mekkora egy parasztok ezek a lepontozóak! Milyen kisebbségi érzése lehet ezeknek az embereknek, sajnálni tudom őket. Ők biztos soha nem kaptak, vettek semmi értékesebb.
Én vagyok aki a sálat vette, engem is jól lehúztak:D
Az én legjobban sikerült ajándékom, a párom 22. születésnapjára készült CD. Imádja a 80-as éveket:) az összes szám 1986 nov. szám volt. Összesen 22. Borítóval, elő, hátlappal, a cd re is csináltam magára a korongra.
Akkor 1 éve voltunk együtt kb. Nagyon "olcsó ajándék volt", de még mindig emlegeti.
kb összesen 150-200 Ft-be került.
Elnézést a legjobbat olvastam:P:D
a legdrágább pedig amit vettem eddig (most kezdtem dolgozni).
Az az aranylánc +karkötő páros nővérem szülinapjára. Kb 10ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!