Elveheti a gyámügy így a gyerekünket? Anyósom hiteltartozását tőlünk vonják le. Ő nem fizetet semmit sem, annyira makacs nem érdekli velünk mi lesz
En nem akartam, hogy kezes legyen. Anyosomat ismerve lehetett tudni csodbe fog menni, a gyerekeit kerte kezesnek. A valasunk is emiatt lett, hogy en nem akartam segiteni nekik.
Kozos szamlank van, igy a fizetesem arra erkezik. Rogton engem is korlatoztak.
Draga ferjemet annyira nem erdekli mert abban remenykedig tolem fognak vonni valas utan is, igy en biztos fizeto lennek. O keveset keres papiron, nem sok mindent veszit. A testvere kulfoldon dolgozik, vele nem tartjuk a kapcsolatot de tole is elkezdtek penzt levonni. Anyosom meg nyugdij elott all, allitasi szerint abbol nem vonhatnak le, majd mi visszafizetjuk, o ugy is segitett regebben a gyerekein.
Ebben a helyzetben a legrosszabb, hogy a keresetemre alapoztam mindent, lakast kiadasokat, a gyerekunk magansuliba jar. Nem fogom tudni ezeket fizetni. A ferjem nem segit semmiben sem, csak a gyerektartast fogja fizetni ha lesz rola hatarozat. Tole sem varhatok segitseget.
Most attol felek, nehogy a szuleimet is bevonjak ebbe a torlesztesbe mivel rokonok.
Már házasok voltatok, amikor kezes lett? Akkor közös a tartozás, tőled is fogjak vonni a felet. Amint rendezve lett lehet polgári pert indítani anyós ellen.
A gyereket emiatt nem fogják elvenni
5!
Most válnak. A 33% pedig bírósági végrehajtás utáni letiltásra vonatkozik, nem a hitel összegére. Ha nem fizet az adós, akkor a kezestől vonják le a hitel törlesztőjét. Anno ha anyós úgy vett fel hitelt, hogy 200e a havi torleszto, akkor 200at vonnak le a kérdezőektől.
8!
Mert tökmindegy hova megy a fizetése, amíg nem válnak el vagyonközösség van és max jönnie büntetést fizethet, mivel ez vagyonmentesnek számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!