Mi bajod van? Semmi! Miért nem képes a párom egy ilyen egyszerű kérdésre sem válaszolni? Miért duzzog órákon keresztül és miért csak ezt hajlandó válaszolni?
valószínű nem szeretne róla beszélni. Ne nyaggasd, hagyd, hagy duzzogja ki magát, aztán ha mégis beszélni akar róla,hallgasd meg.
Az én párom például olyan,hogy nemigazán szeret beszélni a gondjairól és ha kérdezgetem,még jobban bezárkózik. Elég nehéz ilyenkor békén hagyni,mert hát érdekel,hogy mi a baja, de akkor is hagyni kell lenyugodni.
Ha esetleg rád haragszik valamiért,gondold végig,mi lehetett az, amivel megbántottad és kérj bocsánatot,ha úgy gondolod.
Ha te vagy a férfi.
Párod feltehetően azt várja el, hogyha szereted, magadtól rá kell jönnöd, mi bántja, és azon duzzog, hogy nem jössz rá.
Ha te vagy a nő.
A párod azt szeretné, hogy ne emlegesd, hogy problémája van. Akkor érzi jól magát, ha nem csehszteted vele, és hagyod hogy magától megoldja.
Számomra sokszor a legnehezebben megválaszolható kérdés, amit a párom fel szokott tenni az, hogy "mi bajod van?"
Könnyebb azt válaszolni, hogy "semmi" vagy "nem tudom"... és ugyanez igaz fordítva is :-)
Nekem az jött be nála, hogy másként kérdezek: Jól érzed magad? Bánt valami? Hogy telt a napod? - sablon kérdések ezek is, de könnyebb velük a lényegre térni, mint egyből ráijeszteni abból a nézőpontból, hogy baj márpedig van.
32/n
Ne alázkodj meg előtte! Ilyenkor hagyd ott és menj el sétálni vagy netezz! Ne nézz rá, ne szólj hozzá, és szard le a fejét!
Mi a fas*zt pitizel neki, mi vagy te pincsikutya?
Ha ezentúl kiüt a bili nála, ne szólj hozzá, hagyd ott és ténykedj, olvass, tv-zz, netezz, barátnőzz...és ha úgy gondolja, elmondja majd!
26.L
Ha nem is ilyen stílusban de egyet értek a 18,57-el.
Nekem nem lenne türelmem egy ilyen hisztis emberhez akár nő akár férfi.Ha utóbbi még rosszabb a helyzet.Ha egy felnőtt embertől csak ennyi telik,akkor éljen egyedül,mert tényleg nem néz téged semmibe.Miféle egy kapcsolat az,ahol így működik a kommunikáció,illetve ennyire nem működik.Talán a párod valami zombi,és nem társas lény?Vagy,ennyire egoista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!