Ha egy régi szerelmed meghal, és a lánya hiv fel hogy meghalt, milyen gyásztáviratot küldenél, mi legyen benne?
Gyaszkellekes boltban, de szeritem mar van egy jobb papir-iroszerben is, Tesco, nagyobb aruhazakban. Tudod ott, ahol a karacsonyos vannak.
Az anyukam amikor egy par evvel ezelott "elment az angyalokhoz", akkor mi tobb ismerostol is ilyen gyasz lapot kaptunk, nem taviratot.
Szerintem, ha el akarod búcsúztatni menj el a temetésre. Nem kell ott lenni a búcsúszertartáson, csak helyezz egy csokor virágot a sírjára, köszönj el tőle, és menj. Nyílváníts részvétet a családfőnek, az illem kedvéért, de nem hiszem, hogy komolyabban beszélned kellene vele.
Én elbúcsúznék tőle, ha annyira szép emlék.
Azt hiszem tudom mit érzel! Nekem is meghalt a legelső szerelmem és kb. ugyanilyen volt a kapcsolatunk..Szóval én egészen biztos elmennék a temetésére, pláne ha valóban ennyire fontos volt neked, mint ahogy leírtad!
Részvétem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!