Miért van az hogy az ex mindig jobb mint én?
Figyelt kérdés
Volt egy pasi aki írt nekem szingliként, aztán kibékült az exével, de akkor is írt amikor újra összejött a volt barátnőjével. Míg nekem írt a volt barátnője érvényesült a jó dolgokban pl. nyaralás. Ez tartott egy évig, utána csak összejött velem, de csak 2 hónapra, utána engem is dobott. A volt barátnőjére is azt mondta bár hamarabb dobta volna, így elpazarolt 3 évet az életéből rá.2019. máj. 9. 16:13
1/4 anonim válasza:
Először is: jó zagyván írsz. Másodszor: minek kezdesz olyannal aki kapcsolatban is más nőknek írogat?
2/4 anonim válasza:
Most akkor mi is itt a kérdés? Haljak meg, ha értem ezt az egészet.
3/4 anonim válasza:
Mert hülye voltál és hagytad.
Vannak emberek akik élvezik a figyelmet . Ha ott volt a barátnő őt dugta, ha a csaj nem ért rá vagy unatkozott a budin ülve dobott neked pár üzit. Te meg időt szenteltél rá, adtad alá a lovat. Szakítottak, lekúrt téged is ha már egy éve csevegtetek és amint elmúlt az újdonságvarázsa keresett mást. Valószínűleg már melletted is írkált a nőnek akit a következő pár hétben dug majd.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Mégis mit vártál egy olyan patkánytól, aki a barátnője mellett akart felszedni? Azt, hogy majd te leszel a kivétel és a kedvedért gerincet növeszt? Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!