Teljesen új élet kezdéséhez mi szükséges?
Otthont és munkahelyet változtatok, mert képtelen vagyok tovább ott és úgy élni ahogy.
Rettenetes, de még jobb mintha véget vetnék az életemnek.
Az új kihívás reményeim szerint lefoglal majd annyira, hogy elfeledteti velem a múltat.
Szörnyen hangzik, de elegem van a családomból és a munkahelyemből. Mindkét helyen az a szabály, hogy nem lehetnek érzelmeim. Szinte minden folyamat a hatáskörömön kív\l esik, nem irányítok úgy érzem már semmit.
Ha valakinek van hasonló tapasztalata, szívesen venném az ötleteket. Ráadásul külföldre megyek, már jelenleg is külföldön dolgozom.
Félek. De az ami most körül vesz jobban megijeszt.
Sziasztok!
Valahogy nekem mindig érthetetlen, ha valaki SEHOL nem szimpatizál senkivel.
IGAZI barátaid vannak? Vagy azok sincsenek?
Nem tudni hány éves vagy, milyen területen dolgozol, így nincs mit mondani, mint hogy legyen szerencséd!... de ehhez az is kellene, hogy tanulj az esetleges hibáidból, mert ha nem és azok elkísérnek, mindenütt ez lesz veled a helyzet.
Igen, néha összejönnek úgy a dolgok, hogy nem éri meg sem benne maradni, sem energiát ölni a megjavításukba.
Hogy mi kell ahhoz, hogy aztán sikeres és boldog legyél? Mindenekelőtt kitartás, aztán önismeret. Kitartás, hogy valóban el tudj szakadni munkahelytől, családtól, mérgező körülményektől... Hogy ne inogj meg, ha könyörögni kezdenek, ha visszahúznak, ha lebeszélnek, kritizálják a terveidet vagy leszólnak... A legjobb, ha nem is mondasz senkinek semmit.
És önismeret... Mert olyan nincs, hogy nekem nem volt részem abban, hogy oda jutottam, ahol vagyok, hogy rajtam nem múlott semmi. Fájdalmas dolog, de végig kell gondolni, hogy mi az, ami tőled függött és azt is megváltoztatni. A szokásaidat, szavaidat, ha kell, még a gondolataidat is.
Természetes félni a változásoktól. Ismeretlen, kellemetlen, a végkimenetel kétséges és rengeteg energiába kerül.
De a rosszban maradni úgy, hogy semmit sem teszel, halálos. Mert vagy a lélek adja fel, vagy a test.
Értékelem, hogy nem opció számodra az öngyilkosság. Küzdő típus lehetsz, aki semmilyen körülmények között nem adja fel... Azt hiszem, neked sikerülni fog.
Minden jót kívánok neked!
Ha ott nem tudod megoldani...
Szóval voltál hasonló helyzetben? Mit tettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!