A páromnak mostanában minden fontosabb. Lesz még olyan mint régen? Én vagyok önző?
Megtaláltam a hivatásom, csak még tanulom...
mondjuk lehet benne valami amit mondasz, csak nem tudom mit kezdjek az érzéssel...:(
Szervusz! Ismerős az általad felvázolt érzés. A párom mióta magas beosztásba került hatalmas nyomással a hátán él, de imádja. Folyamatosan munkával kapcsolatos gondolatokkal ostromol. Én meghallgatom, ha tudok tanácsot adok, átölelem, biztatom. S itt a nagy kérdés! Olyan jó lenne valamit kapni, mert töltés nélkül lemerülök. Ekkor jön az a lépés, hogy ő megérzi, és valamit kitalál. Sétálás, fagyi, vagy egy csokor virág, de ekkora már tényleg kétségbe esetten állok. Ami a legfontosabb érzem, tudom -fogalmam sincs hogy honnan- szeret. Ez ad erőt. Én kérlek arra, hogy figyeld meg önmagad, mi az amit érzel párod elfoglalt napjain. Érzed e akkor is hogy szeretet van köztetek. Hallgass a megérzéseidre. Ne hallgass arról ami a szíved nyomja.
Sok sikert!
Kedves utolsó! köszi
Igazából mióta Vele vagyok arra vágyom, hogy egy nap a férjem legyen, hogy összetartozzunk. Tudom, hogy egy ilyen párt többet nem találok. És tudom azt is, hogy szeret, érzem. De kimerítő volt az egy év távkapcsolat és azt vártam a nyártól, hogy majd erőt ad, még egy évre...ehelyett kesergek magamban, hogy valami nem jó...beszéltem vele is de szerinte nem így van...tény hogy mellette állok, de nem a menedzsere szeretnék lenni, hanem a párja...szeretem de nem tudom mit tegyek, hogy jó legyen...:-S
Szívesen! :) Tudom, nehéz feladat, de még a menedzselés is bele fér. Olyan hálás tud lenni. Sokszor hallgatok, magamba zárom, s egy alkalmas pillanatban elmondom neki mi is nyomaszt. Ilyenkor átgondolja. Itt a varázs, alkalmas pillanat, és a nyugodt hangnem. Ezt követően jön hozzám, hogy olyan hálás a türelmemért és kitartásomért.
Szerintem Te csupán csalódott vagy. Elvártál valami, s tudod, elvárásokból vannak a csalódások. Próbálj meg pozitívan szemlélni ezt a helyzetet. Fel a fejjel! Nézd, én most veled vagyok, hozzád beszélek, rád gondolok, s segíteni akarok. Ugye azért az élet hoz kellemes perceket.
Csodaszép délutánt! ;)
Szia, nagyon kedves vagy:) átgondoltam a délelőtt a dolgokat és ma este Vele is beszélek...
felhívott a délelőtt és megkérdezte, hogy szeretem-e, bocsánatot kért ha megbántott és azt mondta délután találkozunk:)
Én szeretem, csak olyan nehéz sokszor elfogadni dolgokat...keveset vagyunk együtt és ez nyomaszt...főleg mert még két évig így lesz:-S gyakran rajta verem ezt le...pedig neki sem könnyű, csak lehetne néha figyelmesebb.
Igazad van megpróbálok türelmesebb lenni, akár menedzselni, hiszen minden sikeres férfi mögött áll egy nő:D -vagy hogy van a mondás:)
szép napot Neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!