A páromnak mostanában minden fontosabb. Lesz még olyan mint régen? Én vagyok önző?
és távházasság lenne majd??
Hát ez miféle kapcsolat? Marha fontos vagy neki. Hagyd ott a fenébe.
Nem:)) nem lenne az. max két éven belül össze tudnánk költözni...
azzal nincs baj, hogy szeret, vagy azzal, hogy én szeretem-e, csak most valami "más" lett...
Nem távolról tartottuk fenn a kapcsolatot hiszen írtam 2 évig együtt voltunk csak egyetem miatt más városba kerültem...
félig poénnak szánta a kijelentést, de azért kösz az ilyen poént...
az a rossz, hogy mi mindig "álompár" voltunk akiket irigyeltek, hogy mindig mindent megoldunk és ez igy is volt...soha nem volt féltékenykedés és igazi nagy szerelem és annál nagyobb szeretet volt(van) bennünk...
de most ettől a nyártól azért nem ezt vártam...csalódott vagyok...
húszas éveink elején vagyunk mindketten
Nem bántom érte...sosem tettem. És a szívem mélyén úgy érzem semmit nem így tenne és nem lenne ilyen magabiztos és boldog ha nem lennék mellette...kérdés igen, az, hogy csak adok vagy kapok is?
Mondtam neki, hogy nem szeretnék otthonülős családanya lenni és besavanyodni, mert a férjem állandóan dolgozik...azt mondta, hogy ő mindent megtesz majd...
Persze tudom, hogy ez a szakma teljes embert kíván, de mikor nem dolgozik legalább akkor lenne ideje és kedve hozzám...
Nem lesz olyan, mint régen, mert egy kapcsolatnak van egy fejlődési üteme, de ez normális.
Ami nem normális, hogy nálatok rossz irányba fejlődött a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!