Hogy lehet ilyen gonosz?
Anyukám és a nevelőapám összevesztek, nevelőapám el is költözött (nő miatt), viszont a ház közös és a testvérem is a közös gyermekük.
Mindig állandóan bántott szavakkal ez a mocskos nevelőapám, állandóan terrorizált lelkileg. Most megfogadtam, hogy igenis jó kedvű leszek előtte és mosolyogni fogok. Ezt tettem ma, és ezért anyukámnak szidott engem, hogy milyen mocskoa vagyok, takarítson el engem a házból.
Anyukámat nagyon szeretem, de ma azt mondta nekem, hogy miért csinálom ezt, ezáltal vele is piszkoskodok (mármint anyával).
Szerintetek kinek volt igaza? Olyna rosszul esett, mondom lehajtott fejjel kellene járnom vagy mi?! Elegem van már mindenből.
18/L
Ha mosolyogsz a nevelőapád előtt, az olyan neki, mintha azt mutatnád milyen jó nélküle. Ez akkor is így van, ha te csak a semlegességedet/nemutálatodat akartad így mutatni.
Édesanyád azért tolt le, mert tudat alatt reménykedik a visszaszerzésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!