Anyám ennyire vak?
A családom minden különleges alkalomkor összejön egy közös időtöltésre. Pl kerti party, egy hatalmas vacsi meg hasonló dolgokra.
Néhány napja ismertem meg a nagybátyámat, ő eddig külföldön élt, most a 18-dik születésnapomra haza látogatott.
Ő a legfiatalabb, apám a legidősebb..
Azt furcsáltam, hogy végig a sarkamban volt, az asztalnál is mellettem ült, furán mosolygott, ölelgetett kb az egész estét velem töltötte.
Mindezt anyám nem vette észre, vagy bármelyik rokonom.
Itt megemlíteném, hogy kivétel a nővérem volt...
Anyám csak mosolygott, mondván, hogy viselkedjek rendesen a nagybátyámmal...
Az esemény után amikor a konyhában voltam egyedül, odajött hozzám és megölelt majd a fenekembe markolt...
A történteket elmondtam a szüleimnek, de azt mondták, hogy ne hazudjak, mert a nagybátyám rendes ember, ő nem tenne ilyen dolgot senkivel!
A nővéremnek is elmondtam mindent részletesen, ő is elmondta anyának de csak felemelte a hangját, hogy már te is kezded..?!
Azóta elutazott, de azt mondta, hogy nemsokára ismét eljön.
Szerintetek hagyjam annyiban? Ki másnak mondhatnám el ami történt?
Hat nem tudom. Ha velem ez tortenne es anyam nem hinne nekem, akkor pont nem az lenne az elso dolgom, hogy neki barmit is bizonygassak. Hanem, hogy a faszinak megmondjam, hogy en ebbol nem kerek es ha megegyszer hozzam nyul, beverem az orrat.
Az ilyen szulo sem normalis egyebkent. Majd ha vele tortenik hasonlo megnezem mit csinal, ha nem hisznek neki...
Undorito
Vagy pedig anyád is észrevette, de a sógóra a kulfoldon dolgozó gazdag nagybácsi, akire ha kell lehet számitani.
Es hat nem kell mindent eszrevenni felfogással él. Végul is semmi rossz nem történt.
Gondolhatja ő.
A nővérem másodjára találkozott vele, még a születésem előtt...
És köszönöm az eddigi tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!