Mit csináljak, hogy megoldjam a családom gondját?
Én mindig úgy gondoltam ,hogy a mi családunk nagyon szoros kapcsolatban van, de sajnos az utóbbi időben elfajultak a dolgok.
Van egy nővérem , akinek van két gyereke és egy irányító férje .
Sajnos a férj nem jön ki a szüleinkkel , egyenesen utálja őket, pedig sosem csináltak a szüleim ellene semmit.
Nemsokára 10 éve vannak együtt , és az együtt töltött időben nagyon ellenünk hangolta a nővérem . Odáig fajult a dolog , hogy már hónapok óta nem láthatják a szüleim az unokákat . A nővérem üvöltve közölte előtte a szüleimmel hogy hagyjuk őket békén és hogy mi vagyunk a világ legrosszabb emverei.
Szörnyen nagy szívfájdalmam van , nem is főleg magam miatt , hanem a szüleim miatt.
Hiába próbáltam beszélni vele , velem is üvöltözött csak.
Minden nap ezzel a tudattal fekszem le. Nagyon megvisel
Valami tipp , hogy ilyenkor mi a teendő?
Esetleg volt már valakinek ilyen eset a családjában?
Amúgy szerintem a testvéred önértékelésével eleve gond lehet (erre tud rájátszani a férj).
Viszont az is igaz, hogy itt két állítás van szemben egymással: ő azt mondja, kivételeztek-kivételeznek veled, te pedig azt, hogy nem. Ezt mi nem tudjuk eldönteni.
"Van egy nővérem , akinek van két gyereke és egy irányító férje"
Ebből egyetlen dolog derül csak ki, hogy utálod a férjét!
A gondoskodó férj szerepe, hogy "irányítsa" a családját, hiszen ő a családfő, ő felel értük.
Vagyis ő irányít és nem pedig te!!
Még ha ez neked nem is tetszik.
Neked és a "dilis családodnak, "NEM(!) a nővéredék életével kellene foglalkoznotok, hanem a sajátotokkal.
Nincsen saját életetek?!
Nagyon úgy tűnik, hogy inkább ti szeretnétek irányítani a kétgyerekes nővéredet, és nem tetszik nektek, hogy nem hagyja ezt.
Annak pedig kell, hogy legyen valami komoly előzménye, ha kirúgta a szüleit.
Azért én mindenképpen megkérdezném erről a sztoriról a nővéredéket is.
Veled ellentétben,-talán- ők elmondanák az igazságot.
Kérdező!
Kicsit egyoldalú a meséd!!
"Miután volt a nővérem esküvője , a férje pár hetére rá közölte a szüleimmel , hogy ha tudta volna , hogy a nővéremnek ilyen dilis családja van , nem vette volna el feleségül."
Ezek szerint úgy történt meg a nővéred esküvője, hogy előtte a leendő férj nem is ismerte a családot??
hát akkor no komment. "Nem hiába tartja a mondás: nézd meg az anyját, vedd el a lányát"
Volt pár kapcsolatom, nem is mindegyikből lett esküvő, mert a válásom után megfogadtam, hogy én aztán férjhez soha többet, de mindig ismertem a szülőket is és az elfogadtatás sem ment nehezen :-)
Nyilván főleg az én szemszögemből tudok mesélni.
És megkérdeztem a nővéremet, le is írtam mit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!