Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vegyek a...

Milyen ajándékot vegyek a legjobb barátnőmnek 15. születésnapjára? Ti minek örülnétek? Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy veszek egy albumot amibe nyomtatok ki közös fotókat, bele rakom és mindegyik alá irok egy idézetet,meg kidiszitem. Nem tudunk sűrűn találkozni, mert messzi lakunk egymástól. Ez mellé még vennék ezüst fülbevalót. szerintetek ez tetszene neki? Szivessen várok még ötleteket is!:)
2010. júl. 5. 15:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
értem:D ő meg augusztus 1-jén!:D
2010. júl. 5. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
boldog szülinapot előre is.^^
2010. júl. 5. 18:40
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi!:) neki is!:)
2010. júl. 5. 18:44
 14/16 anonim válasza:
Nagyon jó dolgot találtál ki! Én sírva is akadnák ha egy ilyet kapnák! =) Boldog Szülinapot neki, és neketek örökké tartó barátságot =)
2010. júl. 5. 20:47
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen! mindkettőnk nevében!=)
2010. júl. 5. 23:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam még ötleteken. A fotó graviroztatáshoz mit szóltok? egy közös képre gondolok, és alá irni, hogy best friend. Persze az albumot is megcsinálnám, meg hát minden az áraktól függ...
2010. júl. 6. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!