Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyámmal nem olyan jó a...

A bátyámmal nem olyan jó a kapcsolatunk mint régen. úgy érzem én rontottam el mindent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

19éves a bátyám én 16éves lány vagyok. Régebben sülve-főve együtt voltunk, mindenki csak ámult, hogy milyen jó testvérek vagyunk. De aztán elkezdődtek a kisebb veszekedések, (ez az enyém, ne gyere be a szobámba, hagyj békén stb...) Utána volt mikor mindig puszilgatott, csipkedett, fogdosta a fenekem....de később rájöttem hogy ez csak közeledés akart lenni. Én meg mindig elhajtottam hogy milyen undorító hogy összenyálaz..stb...

Lett közben barátnője meg már abba hagyta az ilyeneket...már szinte alig beszélünk :( nem bunkó velem..de mégis hiányzik a tégi énje..

Mára rádöbbentem arra hogy lehet sose lesz olyan jó a kapcsolatunk mint régen, és mindent én csesztem el...

Helyrehozható ez még??? kérlek segitsetek...ez most fontos nekem

2010. júl. 5. 11:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Fogdosta a fenekedet, és még ő szégyell téged?! Megáll az ész. Mik vannak...

Ha te tényleg komolyan gondolod, hogy helyre akarod hozni a kapcsolatodat a bátyáddal, akkor beszélj vele, mondd meg neki, hogy hiányolod a vele eltöltött időt. (És tedd hozzá, hogy ha még egyszer a fenekedhez nyúl, puszta kézzel letéped a tökeit.)

2014. márc. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!