Mi van olyankor, ha a párom nem akar házasodni? én pedig szeretnék a felesége lenni!
Már volt egyszer nős,ami nem sikerült túl jól.Azt mondja neki jó ahogy van így,nem házasodik.Én pedig szeretném a nevét felvenni,semmi mást.Nem akarok nagy banzájt se,csak 2 tanu és annyi....
Emlegessem ezt a dolgot,vagy ne is forszírozzam?!
Ne erőltesd nála a témát, ha nem akar, akkor nem.
Talán egy napon még ő ajánlja fel neked.
Én ezt is tudom,hogy nem kell ehhez sem gyerek,sem házasság.Attól még lehet nekem fontos a házasság.Nagyon szeretném azt mondani igen,én vagyok a felesége.
Nem fogom erőltetni,magamtól is rájöttem ez csak feszültséget fog okozni közöttünk!
Az én férjem sem akart házasodni, több mint 10 évig huzakodtunk rajta.
Aztán mire neki is kedve lett, nekem ment el tőle, 2 tanuval házasodtunk össze, de szerintem az egészet tönkretette az akadékoskodásával.
Hasonlóra számíthatsz, vagy mást keresel.
Én már nem keresek mást, mert gyerek is van.
Te akarsz valamit amitől boldog lennél,ő viszont ezt nem akarja.
Váljatok szét!!
Pláne ha még szeretnél gyereket,hisz azt sem akar!
Ne add fel önmagad!
Kiegészíteném az előzőeket.
A férjem azt mondta egyszer (akkor még nem is volt az), hogy a nő azért akar gyereket mert a férjét szereti.
Szerintem én úgy érzem, hogy a gyerek ettől nem függ, vagy vki akar egy gyereket vagy nem.
Én annyira nem is voltam oda a gyerekekért.
Most viszont úgy érzem, hogy jobban szeretem, mint a férjemet.
Én ennyi év után is sérelmezem, hogy nem tisztelte annyira az érzéseimet, hogy elvegyen feleségül.
Biztos nem vigasztal, de mi lenne, ha először csak arra kérnéd meg, hogy jegyezzen el, vegyen neked gyűrűt, ami az összetartozást jelképezi.
Talán akkor ő is kicsit megnyugodna, aztán utána, ha látod rajta, mehet a következő lépés.
Ha nagyon ellene van, akkor kérdezd meg, hogy valamikor egyáltalán lesz arra esély, hogy elvegyen feleségül? És egyáltalán van arra esély, hogy közös babátok legyen? Vagy teljesen elzárkózik a két dologtól?
Azt kell tisztáznod, hogy mi a fontosabb. A házasság vele, vagy csak az, hogy vele legyél. Teljes mértékben megértelek, hogy szeretnéd, ha teljesen összekötnétek az életeteket. Ha ez neki nem fontos, ha csak miattad ezért nem képes, lehet, hogy választás elé kellene állítani.
Ha szeret, s nem akar elveszíteni, akkor meg fogja tenni. Bár erőltetni sem jó.
Fiatal vagy, s biztos találnál mást is.
Én csak azt nem értem, hogy miért jó az, ha valamit úgy kell kierőszakolni? Ha hosszas nyüstölés után venne el valaki, az nem lenne ugyan az, mint amikor saját magától az érzései miatt ajánlja fel. Megértem azt is, hogy nem kell neki még 1 gyerek. Van két lánya, neveli a te fiadat, megértem, hogy nem szeretne a mai világban bevállalni még 1-et. Éppen elég 3-nak is biztosítani a jövőjét.
Azt javaslom, próbálj meg egy kicsit az ő fejével is gondolkodni. ha szereted, menni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!