Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom elképzelni apám...

Nem tudom elképzelni apám hogy gondolja hogy “ egy család leszünk “?!

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú a történet. 20 éves lány vagyok, anyukámmal és 2 kisebb testvéremmel élek együtt. Tesóim 6 és 4 évesek. Szüleim 1.5 éve váltak el, mert apukám ( 52 ) megismerkedett egy nálam 1 évvel idősebb “ nővel “ tehát az új mostoha anyám 1 évvel idősebb nálam. Apám és az új nője úgy mutatnak egymás mellett mint apa és lánya, és nem úgy mint egy pár.. az új nő a kapcsolatuk 5. hónapjába terhes lett apámtól. Jövőhéten születik az “ új kistestvérem “ .. szinte nem tudok belegondolni!! a két kisebb testvérem sokkolja a dolog. Főleg amikor együtt látják apám az új nőjével. Szerintem a nőt csak apám pénze érdekli.. mindent megvetet magának apámmal.. persze mi a “ lepasszolt gyerekek “ meg semmiben se részesülünk.. az új nőnek havonta új kocsi.. cabrio meg ilyenek.. amikor apám megtudta hogy terhes a csaja vett egy közös házat maguknak.. egyből összeállította a luxus babaszobát.. értem már nem tartozik felelőséggel de viszont ez a 2 tesómat nyomassza hogy ők meg el vannak hanyagolva . Én meg mondtam apámnak ne haragudjon de engem nem érdekel az új családja, szerintem tiszta szégyen amit csinál! Én támogatom a 2 testvérem anyagilag, suli mellett dolgozom is. De engem ne keressem apám, és azt vágta a fejemhez hogy muszály leszek foglalkozni a “ kisöcsémmel “ is aki most születik meg.. mert a nőjének szüksége lesz szülés után a segítségre. Meg hogy mi “ egy család vagyunk “ az új családjával.. kiborulok apámtól! Szívem szerint külföldre menekülnék előle :( de nem tudok kibabrálni a 2 kistesómmal akiket mindennél jobban szeretek.. hogyan tudnám apám lekoptatni? Értelmes válaszokat köszönöm..

#apa #anya #apakomplexus #fiatal mostoha
2019. ápr. 7. 21:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Ismerős a helyzet.

"De engem ne keressem apám, és azt vágta a fejemhez hogy muszály leszek foglalkozni a “ kisöcsémmel “ is aki most születik meg.. mert a nőjének szüksége lesz szülés után a segítségre. Meg hogy mi “ egy család vagyunk “ az új családjával."

Apád legközelebb felkeres, akkor a következőket kell neki mondani:

1. Nekem ő nem a kisöcsém!

2. Segíteni? Vadidegen nőszemélynek nem szokás segíteni! A terhesség az nem betegség csak egy állapot.

3. Anyu, 2 kisebb testvérem, ő az én családom! Te már másik családot alapítottál, innetől kezdve külön cég vagyunk!

Nagyon ügyesen csinálod, a hívását nem fogadot. Munkehelyeden felkeres, akkor el kell zavarni.

Apád házvezetőnőt akar belőled csinálni. Az új asszonyságra és annak gyerekére moshatsz, főzhetsz, vásárolhatsz, takaríthatsz, meg apádra is. Mellette járj dolgozni és iskolába. Nagyon szemét apád van. Szerintem erre te is rájöttél.

2019. ápr. 7. 23:51
 12/24 anonim ***** válasza:
20%
Azt hogy kell elképzelni, hogy valaki havonta új kocsit kap? Anyukád hol van?
2019. ápr. 8. 06:30
 13/24 A kérdező kommentje:
#7 tudják igazábós suliba is és munkahelyemen is hogy apám nem normális.. amikor munkahelyemre bejött és ott tombolt a főnököm szépen kitette! De apám rafinált.. és ha látja hogy a főnök felesége van bent velem akkor úgy közelít hogy szia kislányom de régen láttalak egyelek meg úgy szeretlek.. de tudja a főnökasszony is hogy ez apánál àlca. Nekem egyetlen megoldásnak az tűnik ha lelépek külföldre dolgozni ott meg már nem ér utol.. 3 havonta meg haza jöhetnék 1 hétre :/
2019. ápr. 8. 07:56
 14/24 A kérdező kommentje:
#8 persze csak Orbán Viktornak lehet pénze ugye? A programozó/webfejlesztő az már nem is ember? Ja sejtettem. Nem kell irigynek lenned más anyagi helyzetére mert hamar megvénülsz te banya. A gyereknek csak a babakocsija több mint fél millió volt. A babaágyról nem is akrod
2019. ápr. 8. 08:03
 15/24 A kérdező kommentje:

hamarabb küldte el.. szóval a babaágyról meg még nem is beszéltem ami több funkciós beépített ezzel azzal.. hagyjuk! képzeld nem csak a politikusok keresnek jól! De te gondolom lemaradtál a TSZ idejébe , és senki nem tud téged a 21. századba berángatni. Amúgy elképesztően köszönöm a válaszod!!! Te irigy kutya!

#9 anyukám majdnem hasonlót tanácsolt, csak ő szerinte a távoltartási végzés jobb lehetőség lehetne számomra.

Anyukám 3 műszakban dolgozik, mellette amikor otthon van csinálja a házi munkát velem felváltva. Van hogy én főzök van hogy ő főz.

Gusztuztalanok vagytok emberek akik idejöttök kötekedni pedig én szimpla segítséget vártam volna el.

Hogy lehet azt elképzelni hogy havonta új kocsi? Keress magadnak te is egy gazdag pasit és próbáld ki! Ha egy szemét dög lennék csatolnám a facebookját hogy nézd meg az elmúlt 1.5 évben hány autója és milyen időközönként cserélgette őket!

Szánalmasak vagytok..

A többieknek ment a zöld kéz!

2019. ápr. 8. 08:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
:DD hat eleve mar ez az uj anya duma... Nekem magyarazhatna akarki,egy anyam van mas nok maximum ismerosok de semmifelekeppen nem lehetnenek az anyam helyeben akarmilyen kapcsolatban vannak a faterommal meg mennyi gyereket szulnek neki. Egy percig se hagynam h ingyen babyszitternek nezzenek.. ha szulnintud,ellatni is tudja azt w gyereket. Apamat meg kirohognem aztan elkuldenem ahova gondolom..
2019. ápr. 8. 08:57
 17/24 anonim ***** válasza:
39%

"Ha egy szemét dög lennék csatolnám a facebookját hogy nézd meg az elmúlt 1.5 évben hány autója és milyen időközönként cserélgette őket!

Szánalmasak vagytok.." Na hajrá kamukirálynő, csatold.

2019. ápr. 8. 09:43
 18/24 anonim ***** válasza:
33%
Programozó webfejlesztő...hagyjuk már, az se keres annyit, hogy havonta új autókat vásárolgasson. Most az jön, hogy külföldön éltek és ott sokkal többet fizetnek?
2019. ápr. 8. 11:54
 19/24 A kérdező kommentje:
hát persze! menjetek már kötekedni máshoz! élettelenek
2019. ápr. 8. 13:27
 20/24 anonim ***** válasza:
40%
Hát persze! Egy programozó is olyan 1 millió körül keres talán, na most megkapja a fizetését a hónapban, abból elmegy bizonyos összeg erre-arra. Hogy a fenébe tudna így havonta új autót venni? Amikor egy új autó több millióba kerül. Addig hihető is lett volna a kamu történeted, hogy apád új barátnője és közted egy év van, de ezzel a havonta új autó, meg luxus babaszoba dologgal túltoltad.
2019. ápr. 8. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!