Mit mondanál anyádnak ha kiderülne azt se tudja ki az apád?
Anyám nemrég bevalotta h nem tudja ki is az apám. Mikor megfogantam sokat bulizott és ivott,és megfordult egy két ágyban. Mikor kiderült h terhes már nem tudott elvetetni,és először örökbe akart adni,de nem volt szíve lemondani rólam. Az utolsó pillanatban mikor már az örökbefogadó szülők is ott voltak,akkor mondta h mégsem.
Mikor kérdeztem apámról azt mondta h mikor kiderült h terhes már nem voltak együtt és ő kiment külföldre,szólni se tudott neki. Elérhetőséget nem tud.
Egy úgymond " jóakaró " mondta h anyám 2 férfival is csináltatott apasági tesztet,de egyik se volt az apám,és h anya csak egy ribi :S
Kérdőre vontam,és akkor mondta el.
Most nem tudom mit gondoljak,vagy érezzek,vagy mondjak neki...
16/L
Minek felháborgatni a múltat.
Ne hibáztasd anyádat emiatt, elvégre felnevelt, nem dobott el, és nem volt drogfüggő sem ami miatt te mondjuk retardált lettél volna..
Nem mondom hogy köszönd meg neki, csak ne hibáztasd.
Fogadd el és kész, ez nem a te kereszted hanem az ő szégyene..
Neki ne mond semmit, csak szépeket.
Annak a kotnyelesnek mondj inkább pár szép sort aki szeret beleokoskodni mások életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!