Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnam ravenni a szuleim...

Hogy tudnam ravenni a szuleim hogy valjanak el?

Figyelt kérdés
Marmint egy par eve (kb 10) mar veszekednek MINDEN EGYES NAP es oke hogy ez valamikor csak 1-2 ket perces de maskor meg kb 2 oran keresztul uvoltoznek es hat ez eleg szar, tobbszor is volt hogy este arra ebredtem fel hogy veszekednek es anyam eppen azzal fenyegetozik hogy elvalik meg egy parszor mar hallottam hogy ha a gyerekek mar nem jarnak suliba akkor el valik es hogy mennyire varja mar. Es amugy meg eleg gaz hogy nem aludhat nalam senki mert nem zavartatjak magukat es a barataim elott is siman elkezdenek kiabalnk mivel "eZ Az eN hAzAm AzT cSiNaLoK aMiT aKaRoK" Szoval nem akarok bunko lenni vagy ilyesmi de szerintem jobb lenne elvallt szulokkel elni mint igy. Es nyilvan nem kozolhetem le hogy helo valjatok mar el.

2019. márc. 26. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
20%

Fizesd ki a lakáshitelüket, és intézd el, hogy egyedül is meg tudjanak élni.

A párok többsége a pénz miatt nem tud szétmenni.

2019. márc. 26. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Sehogy, majd maguktól elválnak ha akarnak.
2019. márc. 26. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
20%

Aki rendszeresen fenyegetődzik a válással (tipikusan a feleség), az jellemzően soha nem kezdeményez válást.

Itt akkor lesz válás, ha a férjnek elege lesz ebből a hisztis nőből. Ha kellően türelmes és megbocsátó, valamint kényelemszerető, akkor soha.

A gyerek pedig nem tudja válásra rávenni a szüleit, de nem is célszerű. Sokkal többet érsz el, kérdező, ha elmondod nekik, hogy neked nagyon fáj ezeket hallgatnod, mert te mindegyiküket szereted.

Esetleg vesd föl nekik, hogy menjenek el párterápiára.

2019. márc. 26. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

"Itt akkor lesz válás, ha a férjnek elege lesz ebből a hisztis nőből. "

Hát ezt meg hol olvastad? Vagy csak hozzáköltött él gyorsan valamit? 😀

2019. márc. 27. 04:59
 5/6 anonim ***** válasza:

"ha a gyerekek mar nem jarnak suliba akkor el valik"

Ezek szerint többen vagytok testvérek.

Azt is végig gondoltad mér, hogy hogyan és miből éltek majd tovább ha esetleg elválnak?!

Vagy csak odáig jutottál, hogy akkor majd dug hatsz otthon kedvedre?!

2019. márc. 27. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Az #5 -tol megkerdeznem hogy mi van?? Gondolom azert akkor akar elvallni mert addigra mar ugyse otthon leszunk hanem koli/alberlet es nyilvan husz evesen mar nem azt varom hogy anyam tartson el.
2019. márc. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!