Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éjszaka nem tudok aludni a...

Éjszaka nem tudok aludni a szüleimtől, mi lenne erre a megoldás?

Figyelt kérdés
Csak az zavar, hogy mindig az éjszaka közepén mennek el fürdeni (éjfél-hajnali 3 között) amire én felkelek és utána nem tudok visszaaludni. Tudják, hogy erre én felébredek, de nem foglalkoznak vele.
2019. márc. 26. 15:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Drága gyermekem! A szüleid felnőtt emberek, akik melletted próbálnak szexuális életet élni, ami kicsit sem könnyű. Az ember megvénül, mire a gyerekei végre elalszanak, és végre lehet dugni, persze lábujjhegyen, némán. Na, de hogy utána se legyen zuhanyzás, mert az egyetlen kis porontyot az zavarja az alvásban - az azért már gáz! Nem körülötted forog a világ, te is alkalmazkodj hozzájuk!
2019. márc. 29. 22:36
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Sosem értettem, hogy valaki miért nem tud aludni másoktól. Mellettem kb. ágyút is döngethetnének, nem kelnék fel rá.

Az más dolog, hogy pont akkor zörögnek, mikor te éppen elaludni készülsz. Olyankor engem is zavarnak a háttérzajok. De ha elalszol és egy kb. egy légy zümmögésére is felébredsz, veled van probléma.

2019. ápr. 1. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!