Válóper ismételt beadásáról ki mit tud?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék kérdezni, hogy igazából tesómékról van szó
Felesége beadta a válópert, azonban vissza is vonta. Ez kb 2 hete volt és most ismét szeretné beadni a válópert.
Igen tudom elég érdekes így de nem is az én dolgom azzal is tisztában vagyok. Csak hát mégis csak a testvérem. Sajnos Ő nem tudja mit tegyen nem szeretne válni a gyerekek miatt. Én úgy tudom, hogy ismételt beadás esetén egy bizonyos időnek el kell telnie vagy erről valaki esetleg többe tud?
2019. márc. 22. 18:25
1/2 anonim válasza:
Nem számít, hogy a testvéref nem akar válni. Akkor is elindul a válás. Elég, ha az egyik fél akarja. Nem is értem, mit gondolt a testvéred. Nem láncolhat magához vkit akarata ellenére. Elvált szülők gyerekének meg még mindig jobb lenni, mint rossz házasságban felnőni.
2/2 anonim válasza:
Nincs ilyen szabály, hogy el kell telnie x időnek. Más kérdés, hogy nem szeretjük, ha szórakoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!