El lehet valahogy érni hogy kötelezzék az anyát a háziállatok eladására/elajándékozására? A lényeg hogy el lehessen távolítani őket
megaláztatást?
tán valaki eladatta veled a te állatodat?
Nyílván ha szabályosan tartod, akkor ilyet nem tehetnek meg, így valószínűleg jogosan adatták el veled.
Vagy lehet, hogy tévedek, de ki fogja ezt bebizonyítani, ha még azt se írod le, mi történt?
Mindegy majd értekezek az ügyvéddel. Valahol úgy is meg tudom fogni, ha nem ebben, majd másol.
A kérdést meg ejtem, azt hittem valami értelmes választ is olvashatok majd
Én egy nagyon békés ember vagyok, de ha valaki el akarná venni tőlem a macskámat, vagy a kutyámat, legyen az bárki, biztos, hogy 8 napon túl gyógyulna.
A családi konfliktusokat rendezzétek másként, nehogy már az ártatlan háziállatok szívjanak, akik aztán nem tehetnek semmiről.
Ebből a szösszenetből kiderült, hogy undorító, szánalmas ember vagy.
És még buta is. Értelmes választ vársz, és mikor megkapod, (értsd, nem, nem lehet ilyet csinálni, hogy ok nélkül elveszed valaki állatait), te vagy felháborodva...
Az a baj, hogy ilyenkor mindig nekiállnék magyarázni, mi a probléma egy adott dologgal, de ha az illető ezt magától nem vágja, akkor fölösleges. Alapvető emberi jóérzés kell hozzá.
Te kérdező, azt áruld már még el, hogy miféle megfontolásból hitted azt, hogy kapsz majd itt választ a kérdésedre? Amiből süt a rosszindulat, ráadásul el se vagy hajlandó érdetlmesen magyarázni, hogy mi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!